Senna egy eddig soha nem látott mechanikával rendelkezett a fejlesztés során

A fejlesztés során Senna sokkal, de sokkal több mindent tudott, mint amennyivel végül megérkezett a játékba.

Lucian felesége a vb döntő során érkezett meg a játékba, és így is elég sokan panaszkodnak arra, hogy rendkívül erős és effektív a hős.
Nos, Twitteren elárulták, hogy egy korábbi, fejlesztői streamben látható volt, hogy Senna valójában sokkal több mindent tudott a fejlesztés során, mint amennyivel végül behozták a játékba.

Na de a szóban forgó hős már most is rendkívül erős, vajon mit tudhatott még pluszban, ami miatt így beszélünk róla? Senna ugyanis nem csak magát és csapattársait tudta gyógyítani, hanem a minionokat és a tornyokat is!

Ez pedig rendesen megborította volna a játék mechanikáját, hisz amennyit képes jelenleg Senna gyógyítani, azokkal az értékekkel viszont gyógyított minionokat és tornyokat sokkal nehezebb lett volna leütni, és elég rendesen borsot tört volna az ellenséges lövész orra alá farmolás szempontjából.

Szerencsére ezt a fejlesztők is belátták, hogy ez így túlzottan erős volna, ellenben az, hogy ezt már próbálgatták, talán azt is jelentheti, hogy idővel érkezik egy ilyen hős is.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha Senna minionokat és tornyokat is gyógyítana?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!