Magyar siker a FUT Champions Cup Stage II FIFA versenyén!

Magyar siker a FUT Champions Cup Stage II FIFA versenyén!

A hétvégi versenyen a legjobb nyolc közé jutott egy hazai játékos, molnargabo.

Molnár Gábor volt az egyetlen magyar résztvevője a FUT Champions Cup második felvonásának, a DVSC e-sportolójának pedig sikerült a legjobb nyolc közé jutnia a november 22-24 között rendezett tornán.

Elsősorban a brit származású Craftyvel kellett farkasszemet néznie, akit sikerült 2-0-ás eredménnyel legyőznie, majd egy 4-1-es vereséget szenvedett Diogo, a portugál Sporting CP játékosával szemben.

A harmadik kör volt az, ahol molnargabo 3-2-re nyert a brazil származású Icaro ellen, így már csak egyetlen siker, egyetlen apró hajszál választotta el a legjobb 16 játékostól. A továbbjutás az olasz Godmodet ellen jött össze egy 2-1-es eredménnyel, majd jöhetett a csoportkör utolsó mérkőzése.

Itt a Werder Bremen e-sportolójával, MegaBittel kellett összemérnie tudását, ahol jött az általunk is várt papírforma, és 4-1-es eredménnyel maga mögé utasította a játékost. Ennek köszönhetően pedig nagyobb esélyt kapott a kieséses szakasz sorsolásánál.

Gábor azonban itt sem akart még "megállni", újabb magaslatokba emelte az elvárásokat, hiszen a legjobb 16 között még a brit Marleyt is sikerült legyőznie, azonban brazil ellenfele Gabrielpn R10 ellen már nem jött össze az átütő siker, itt sajnos 4-2-es vereséget szenvedett.Az eredményeinek köszönhetően 10. helyre ugrott a világranglistán, a győzelmének köszönhetően 500 ponttal lett gazdagabb. Ez pedig azt jelenti, hogy nagy esélye van kijutni a 2020-as FIFA világbajnokságra. A magyar versenyző kedve és sikerei töretlenek, a verseny eredményeképp 3500 eurót is nyert, továbbá edzője nyerte el a hónap edzője címet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!