Preseason kisokos: Ennyi XP és arany jár a dzsungeles szörnyekért

Preseason kisokos: Ennyi XP és arany jár a dzsungeles szörnyekért

Kisebb változásokon estek át a 9.23-as patch érkezésével a Szurdok dzsungeles szörnyei.

Alapjaiban ugyan nem változott meg az S10 előszezonjában az Idézők Szurdoka, de így is rengeteg újdonság vár minden játékosra, aki csatlakozik az 5v5 küzdelmekhez. Ezúttal a dzsungelesknek gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat, mivel kisebb módosításokat kaptak a jungle monster campek. XP, arany és néhány jó tanács mindenkinek, aki az erdőből szeretné segíteni csapatát!

A legfontosabb változtatás, hogy a Krugokból kinyerhető XP és arany mennyisége lecsökkent, ezzel is szeretné a Riot más dzsungeles ösvényekre terelni a játékosokat. A Krug nerffel párhuzamosan érkezett a Gromp buff, ezért a játékosok szabadon eldönthetik, hogy milyen módon szeretnék megütni a level 3-at. A Kék / Vörös erősítés 165 XP-t ad, amihez még hozzáadódik az első clearért járó +165 Xp, így 330 XP-vel kezdhetik meg egyedüli kalandozásukat a junglerek. Összesen 660 XP a 3. szinthez, amihez elég leütni Grompot / Krugokat és egy tetszőleges harmadik campet.

A gyors matekozás alapján kijön, hogy a Blue -> Gromp -> Wolves elegendő már a level 3-hoz, így nincs szükség arra, hogy azonnal oldalt váltsunk ahhoz, hogy megüssük a level 3-at. Hogy mi az ideális ösvény, arról viták zajlanak, de általában nem lőhetünk mellé, ha sikerül a Blue -> Gromp -> Red, vagy Red -> Blue -> Gromp útvonalakon végigjutni. 

A teljes clear 1195 XP-t ad, ami elég a level 4-hez és ebben nincs benne a Scuttle Crab, ami plusz XP-vel jutalmazza az őt likvidáló játékost. Érdemes is gyorsan és sokat farmolni, mivel a Sárkányokból kinyert buffok elég erősek és jó célpontot jelentenek már a játék korai szakaszában, továbbá egy ügyes dzsungeles két Rift Heraldot is elhozhat a Baron érkezése előtt, ami további előnyhöz juttatja csapatát. Ezért is meta újra azoknak a jungler karaktereknek a tábora, akik gyors clearrel rendelkeznek. Nocturne, Evelynn, Nidalee és Karthus is megéri a választást, ha bízunk abban, hogy a csapatunk többet nyer a Dragon buffokkal és Heraldokkal, mint a korai rajtaütésekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!