5 döntetlen is született a hétvégén, a K&H MNEB HPCL harmadik játéknapján!

5 döntetlen is született a hétvégén, a K&H MNEB HPCL harmadik játéknapján!

Tíz mérkőzésből öt döntetlennel zárult a hétvégén.

A K&H MNEB HPCL harmadik játéknapja is izgalmakkal teli volt, főleg hogy a mérkőzések fele döntetlennel végződött, mely mérkőzés során végig érezhető volt az adrenalin a játékosoktól egymás irányába. A listavezető Honvéd ugyan értékes pontoktól esett el, de a Nice Gaming megmutatta, hogy velük is számolni kell.

A másodosztály eredményeit ITT, míg a harmadosztály eredményeit ITT találjátok!

Az első osztály kiemelt mérkőzéseinek összefoglalója:

Az első mérkőzésen a Traubi indított a Nice Gaming csapata ellen, melyek közül utóbbi Huszti Domonkos hiányában lépett pályára. Az első félidő sem volt akciómentes, egy elég lendületes találkozónak lehettünk szem és fültanúi, az első 45 perc mégis gól nélkül zárult. A szünetben a csapatok megkapták az edzői fejmosásokat és jótanácsokat, majd kezdetét vette a második félidő. Az első gólra a 64. percben került sor, ahol a Traubi egy 18 méterről végzett szabadrúgást követően tudott gólt szerezni. Ugyan 2 perccel később ez a lehetőség megvolt a Nice Gaming számára is, ott azonban nem sikerült a hálóba varrni a labdát. A játék utolsó szakaszába közelítve a Traubi védelme megbomlott egy pillanatra a 80. percben, amire a Nice Gaming azonnal lecsapott. Az eredmény a mérkőzés maradék tíz percében változatlan maradt.

A visszavágó szintén akciódús volt, ez már a mérkőzés harmadik percében is látszott, ahol a Nice Gaming azonnal bevarrta a labdát a hálóba. A mérkőzésen utána ment tovább természetesen az adok-kapok, ellenben újabb gólt egyik csapat sem tudott érvényesíteni. Az edzői jótanácsok a szünetben ismét megtették hatásukat, a Nice Gaming a 60. perchez közelítve duplázott, egy az első mérkőzéshez hasonló 18 méteres szabadrúgást követően módosították az állást 0:2-re. Azonban itt még egyik csapat sem engedhette el magát, a Traubi fentebb helyezkedett a pályán és megpróbáltak rést találni a védelmen, a Nice Gaming ellenben úgy döntött, hogy a hosszabbítás utolsó pillanataiban raknak még egy harmadik labdát is a hálóba.

Traubi vs. Nice Gaming - 1:1
Nice Gaming vs. Traubi - 3:0

A DVSC Esport és a HUN Ultras összecsapása kicsit nyugodtabb mederben indult a Traubi és a Nice Gaming összecsapásához képest, a nyugalomnak azonban az első 30 perc után vége is lett, amikor a 32. percben Fajcsi szögetleből fejelte be a vezetést szerző gólt. Az egyenlítés azonban hamar érkezett egy tizenegyest követően, Temesvári nem hibázott, a labda pedig a hálóban landolt. Az első félidő, és később a teljes mérkőzés is változatlan, 1:1-es eredménnyel zárult.

A visszavágón pedig még jobban egymásnak feszültek a csapatok, mindkét gárda magabiztosan vezette az akciókat és szerettek volna egy vezetést szerző gólt a magukénak tudni, sikertelenül. Az első félidőben a HUN Ultras 4, míg a DVSC Esport 3 lövéssel próbálkozott, ezek közül előbbinek 1, míg utóbbinak mind a három kapura tartó találat volt, gól azonban egyik próbálkozásból sem született. A második félidőben még az atyai jótanácsok és edzői segítségek sem voltak elengedőek a csapatoknak a gólszerzéshez, nyugtázták a 0:0-ás eredményt és így mindkét csapat egy újabb pontot vitt haza a második mérkőzésről is.

DVSC Esport vs. HUN Ultras - 1:1
HUN Ultras vs. DVSC Esport - 0:0

További eredmények:

  • Nutri8 Esport vs. Team Dash Gaming - 0:5
  • Team Dash Gaming vs. Nutri8 Esport - 2:1
  • New Wave Esport vs. Digi Sport Honvéd - 0:1
  • Digi Sport Honvéd vs. New Wave Esport - 1:1
  • Puskás Esports vs. Trollfoci-Hálószaggató Esport - 0:1
  • Trollfoci-Hálószaggató Esport vs. Puskás Esports - 1:1

Az MTK és a Veszprém összecsapását December 1-re halasztották.

Az első osztály állása a 3. játéknap után - a képre kattintva a másod- és harmadosztály sorrendjét is megnézhetitek:MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!