Íme a 12 legújabb kinézet ára és bemutató videója

Íme a 12 legújabb kinézet ára és bemutató videója

Végre teljes pompájukban is láthatjuk a 9.24 során érkező kinézeteket.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy idén nem lesznek téli tematikájú kinézetek, sőt, nagyon nagy eséllyel még a havas pálya sem érkezik meg, szóval játékon belül kissé kevésbé lesz karácsonyi hangulat, mint az elmúlt esztendőkben.
Ennek az oka nagyon egyszerű, nem fogytak úgy a kinézetek, mint ahogy azt a fejlesztők várták volna, sőt, még akkora érdeklődés sem volt irántuk, tehát elég kevesen voltak rájuk kíváncsiak. Ennek köszönhetően a kinézetcsaládot átmenetileg nem folytatják. Kivizsgálják az esetet és megpróbálnak megoldást találni a problémákra, hogy ha még visszatérnek vele, olyan kinézetekkel térjenek vissza, ami érdekli is a játékosokat.

Na de van nekünk helyette egy teljesen új kinézetcsaládunk, a Sugar Rush nevű cukorbomba. Nézzük is őket sorjában. A kinézetek neveire kattintva megtekinthetőek a splash artok.

SUGAR RUSH BRAUM - 1350 RP

SUGAR RUSH EVELYNN - 1350 RP

SUGAR RUSH ZIGGS - 1350 RP

SUGAR RUSH ZILEAN - 1350 RP

HEXTECH SWAIN

DAWNBRINGER KARMA - 1350 RP

A Dawnbringer az idei jótékonysági kinézete a fejlesztőknek. A kinézet Január 13-ig lesz elérhető, melyből a bevétel 100%-a non-profit jótékonysági szervezetekhez kerül világszerte. Akárcsak a Dark Star Cho'Gath, ő is csak limitált ideig lesz elérhető RP-ért, és eseményenként tér majd vissza, mint egy Drágaköves kinézet.

DAWNBRINGER NIDALEE - 1350 RP

DAWNBRINGER SORAKA - 1820 RP

NIGHTBRINGER LEE SIN - 1350 RP

PRESTIGE NIGHTBRINGER LEE SIN - 2000 ZSETON

NIGHTBRINGER VLADIMIR - 1350 RP

NIGHTBRINGER SORAKA - 1820 RP

DAWNBRINGER & NIGHTBRINGER SORAKA SPECIÁLIS INTERAKCIÓK

DAWNBRINGER & NIGHTBRINGER SORAKA VOICE

Ezen kívül pedig szintén a 9.24-es frissítésben érkezik Aphelios, aki szintén egy Nightbringer kinézetet kap, róla azonban még nincs videó. A splash artját ide kattintva tudjátok megtekinteni. Ezen kívül Aphelios magyar hangja már elérhető, amit csekkolhattok is az alábbi videóban!

Nektek hogy tetszenek az új kinézetek? És Aphelios magyar hangja?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.