Nem mennek a skillshotok? Itt egy böngészős minijáték, ami segíthet!

Nem mennek a skillshotok? Itt egy böngészős minijáték, ami segíthet!

Tökéletes időtöltést találtunk nektek, amíg épp betöltőképernyőn vagytok.

A League of Legendsben rengeteg képességet kell megfelelően időzíteni és jó irányba ellőni ahhoz, hogy a kívánt hatást elérhessük. Xerath egy olyan karakter, akinek minden abilityje skillshotnak minősül, azaz egyik sem targetes spell. Nem véletlen, hogy kezdőknek nem igazán ajánlják a hőst, mivel menekülési képessége nincs és a farmolás sem olyan egyszerű, mint első ránézésre tűnik. A loldodgegame.com összerakott egy minijátékot, amiben gyakorolhatjuk Xerath és Ezreal képességeit, miközben támadnak minket a Teemo-Zed-Yasuo ördögi triász légiói. A szórakozás garantált, a maximális kombó elérése még egy "Faker-szintű" játékosnak is kihívást jelent!

Az irányítás pofonegyszerű. Az egér jobb gombjával lehet mozogni, a Q, W, E, R billentyűkkel lehet elsütni az adott hős képességeit. Flasheléshez az F gombot használhatjuk, amire szükség is lesz, mivel már Normal fokozaton feladja a leckét a játék. A kezdőbbek Easy, a "high elo" idézők Hardon is kipróbálhatják a böngészős minijátékot, amiben a cél a minél nagyobb pontszám elérése. Ha túl közel ér hozzánk valamelyik ellenség, akkor vége a körnek és kapunk egy rövid értékelést, amiből leolvashatjuk, hogy hány akciót hajtottunk végre másodpercenként (APM).

A skillshotos minijátékért kattintsatok ide!

Sokatok számára ismerős lehet a grafika és az irányítás, ami nem véletlen, ugyanis a weblap mögött álló csapat 2019 év elején már összerakott egy dodgeoláséra épülő játékot, amit az alábbi cikkben érhettek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!