Még meg sem érkezett Aphelios, de már tudjuk az új hős nevét és megjelenési dátumát

Még meg sem érkezett Aphelios, de már tudjuk az új hős nevét és megjelenési dátumát

Ugyan 2020-ban, de rögtön az első heteiben érkezik majd az új karakter, Sett.

Ezen a héten végre már nem csak blogposztokban, de teljes valójában is láthattuk Apheliost a PBE szerveren. Lassan itt a december, így nem is kell sokat várnunk, hogy 11-én élesben is kipróbálhassuk. Senna után gyakorlatilag alig telt el idő és már tudtunk is Aphelios létezéséről, így nem lephet meg minket az a tény, hogy már a következő karakter nevét, megjelenési dátumát és az is lehet, hogy a kinézetét is ismerjük. Ne szaladjunk viszont ennyire előre. A Riot már több hónappal ezelőtt elárulta nekünk, hogy még három új hőst szeretnének kiadni idén a Fiddlestick és Volibear rework előtt. Úgy néz ki viszont, hogy ezt a lehetetlennek tűnő ígéretet nem sikerült betartani, ami nem is gond, hisz inkább minőségi hősök jöjjenek, mint elsietett OP vagy túl gyenge champek.A Surrenderat20-re került fel egy kép egy új Loot Assetről, ami a Sett's Calling Card nevet viseli. A kép alatt lévő szöveg pedig annyit tesz, hogy: "Sett lenyűgözésével szerezhetjük meg. 2020 január 14-től nyithatjuk ki." Mindez persze még nem árulja el biztosan, hogy az új karakterhez kapcsolódik a kártya, de a színvilág és a rajta lévő szimbólum eléggé hajaz arra a képre, amit a Riot osztott meg velünk az Aphelios után érkező, Darius-féle juggernaut hősről:Ha hihetünk a 14-én nyitható szövegnek, akkor valószínűleg a 10.1-gyel érkezik majd meg Sett, de rögtön Aphelios élőszerveres megjelenése után kipróbálhatjuk majd a PBE-n is, ugyanis a karácsonyi időszakban természetesen a Riotnál is szünetet tartanak.

A fenti információk persze a közösség több tagját is megihlették és volt aki gyorsan vissza is nézte a Riot szülinapi streamjét, hogy találhat-e valami érdekeset Settel kapcsolatban. Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy jó ötlet volt, ugyanis a Riot irodai vágóképei során az egyik TV-n mintha az új hőst látnánk Shennel és Akalival harcolni. Mindez pedig tökéletes illik is a történetébe, ugyanis ő is Ioniai lesz, csak éppen a föld alatti, bűnöző rétegből, így könnyen összeakadhat a bajsza a két nindzsával.Sajnos a képből vajmi keveset láthatunk és nem is túl jó minőségben, de könnyen előfordulhat, hogy a TV-n a 10. szezon bemutató videója megy, ami az idei szezonban az Awaken nevet viselte. A 9. szezon bemutatása január 21-én érkezett, így még arra is bőven várnunk kell, Sett valószínűleg már játszható lesz, mire videóban is láthatjuk.

A fent leírtakat persze a Riot még nem erősítette meg, így bármi előfordulhat, de véleményünk szerint itt az ideje megszokni a Sett nevet, főleg a felső ösvényen tevékenykedő játékosoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!