A Manchester City fiatal tehetsége is összerakott egy FUT csapatot!

A Manchester City fiatal tehetsége is összerakott egy FUT csapatot!

Online futottak bele Phil Foden újdonsült Ultimate Team keretébe, ami saját magán kívül tartalmaz még pár erős lapot.

Ki hitte volna, Anglia egyik legkiválóbb tehetsége, akit a Manchester City jelenlegi edzője, Pep Guardiola szinte semennyi pénzért sem engedne el - azt nyilatkozta, hogy még 500 millió euróért sem -, bizony szeret leülni és kontrollert ragadni a FIFA20 kedvéért. Miután az EA Sports az egyedi világoszöld 99-es - minden értéke maximális 99-et kap - kártyákat csak a névtulajdonosok számára állítja ki, így egy ilyen csapattal feltűnő egyén nem is lehetne más, mint Phil Foden, a City középpályása. A 19 éves futballista együttesében két, a rivális Liverpoolban színeit képviselő is megtalálható, emellett 6 ikon, egy Chelsea, valamint egy PSG-s labdarúgó alkotja még a kezdőt.

A kapuban Alisson kapott helyet, előtte a Roberto Carlos, Rio Ferdinand, Virgil Van Dijk és Gianluca Zambrotta négyes védőfalat húzta fel. Középen saját magán kívül Ruud Gullit és N'Golo Kanté (BL verzió) robog fáradhatatlanul, elől pedig a három brazil: Ronaldo, Neymar és Garrincha ontja a gólokat. Utóbbi úriembert az utókor a világ egyik legjobb cselgépeként tartja számon, többek között a selecaot két világbajnoki címhez is hozzásegítette.

A virtuális világban egyébként több játékidőnek örülhet Foden, a Manchester Cityben ugyanis ebben a szezonban eddig mindössze 5 mérkőzésen léphetett pályában a világoskékeknél a Premier Leagueben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!