Szlovákia ellen kezdi meg a versenyzést a magyar PUBG válogatott a GLL Nations Royale-on

Szlovákia ellen kezdi meg a versenyzést a magyar PUBG válogatott a GLL Nations Royale-on

Este 7-től láthatjuk versenyezni hazáink fiait.

Ahogy azt már egyszer tavasszal láthattuk, november végén ismét megrendezik a GLL PUBG Nations Royale-t. Az online PUBG világbajnokságnak is betudható versenyen ugyanis 32 ország jelenik meg a legjobb játékosaikkal, hogy egy 32v32-es csatában döntsék el ki a jobb. A verseny ma, tehát november 29-én indul majd 19:00-kor, amikor egyszerre csap majd össze mindegyik válogatott. A csak Európainak szóló részlegben olyan erős válogatottakkal kell majd megküzdenie a csapatoknak, mint a koreai Nations Cup nyertes Oroszország, Törökország vagy éppen Németország.Szerencsére a magyarok itt még elkerülték őket, ugyanis északi szomszédainkkal, Szlovákiával csapunk össze az első körben. Az innen továbbjutó csapatok még ma, 21:30-kor játszanak egymás ellen a második körben, ahol a Törökország vs. Szerbia összecsapás nyertesét kapja a magyar-szlovák győztese.

A verseny december 2-án folytatódik az negyeddöntőkkel, míg 3-án az elődöntőt és a döntőt láthatjuk. A vesztes csapatoknak sincs oka viszont aggódni, ugyanis vigaszágas rendszerben működik majd a verseny, így az első vesztett mérkőzés még nem túl nagy probléma, a csapat egyszerűen csak lekerül az alsóágra. Az elődöntőbe jutott csapatok egyébként már Svédországban a GLL stúdiójában játszhatnak.

Mint azt említettük már 19:00-kor kezdődik a magyarok küzdelme is, a 31 fős csapat így fest:A mérkőzéseket persze a játékosok nagy része streameli majd, így a Twitch oldaluk megkeresésével figyelemmel követhetitek a mai két mérkőzésüket is. Sok sikert kívánunk a magyar csapatnak, reméljük sokáig jutnak majd a srácok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!