Védésből szerzett egészpályás gólt egy kapus a játékban!

Védésből szerzett egészpályás gólt egy kapus a játékban!

Egy videó futótűzként terjedt az interneten, ugyanis a FIFA20, bár van benne néhány nagyobb bug, de ekkora hülyeséget még senki sem látott.

Egy játékos arról számolt be, hogy leült játszani kedvenc focis játékával, a FIFA20-szal, amikor is elképesztő dologban volt része. Egy Borussia Dortmund Real Madrid összecsapást akart lenyomni, amikor is 2:1-re vezetett a királyi gárda.

Amikor pedig már azt hitte az egyenlítés összejöhet, a játéksorozat történetének talán legnagyobb hibájának lehetett szemtanúja. A kapus ugyanis bravúrral hárított egy lövést a tizenhatoson belül, viszont rögtön ezt követően a hálóőr ezzel a mozdulattal gólt is szerzett. Egész pályán átívelően repült a labda, míg végül az a hálójában kötött ki. Majdnem 4 millióan látták már ezt a videót, de senki nem tudott értelmes magyarázatot találni az esetre:

"Oké, te győztél. Semmivel nem lehet ezt überelni." - írta egy másik játékos, és ezzel azt hiszem el is mondott mindent.

Rengeteg bugot és hibát véltek már felfedezni a játékosok a FIFA-sorozat kapcsán, de alighanem ilyenre még nem volt példa. Egyesek arra engedtek következtetni, hogy a script miatt kellett gólt kapnia az illetőnek. Többek között ez a programozás szolgálná azt, hogy ne legyen könnyű dolga az embernek, ha nyerni akar. Ez talán valahol megérthető, na de azért a valóságtól ennyire ne rugaszkodjunk már el.

Nektek mi volt a legőrültebb gólotok a játékban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!