Milyen hős lehet Sett? Nézzük, kik dolgoznak rajta!

A következő hős egy ioniai Juggernaut, akiről sok mindent egyelőre még nem tudunk, de napról napra egyre több információ lát róla napvilágot.

Milyen információk tudatában vagyunk jelenleg? A hős 2020 első frissítésében fog debütálni, ioniai hősről van szó, aki egy Darius féle Juggernaut. Surrenderat20-ra felkerült egy kép, amin látható, hogy a hős neve valószínűleg Sett lesz, de ez a fejlesztők részéről még mindig nem lett megerősítve.
Azonban nemrég egy Twitter posztban említette Spideraxe azoknak a névsorát, akik dolgoznak az új hősön.

A dolgozók névsora: JohnODyin, SkiptomyLuo, Lonewingy, CatchesAxes és Twin Enso. Legtöbbjük dolgozott már hősökön, hőskinézeteken, vagy egyéb dolgokon. Dolgozókra bontva a következőkön:

JohnODyin:

Poppy, Ryze, Yorick, Galio, Evelynn, Irelia, Sylas, Qiyana, Lux képregénye, Shen színes története, Karma karaktertörténete és Lucian hangjának frissítése.

SkiptomyLuo:

Pantheon, Gnar sztorija, Snow Day Gnar, Lee Sin története, illetve hangjának frissítése, ezen kívül Malzahar, Veigar, Shen, Master Yi, Xin Zhao, Udyr, Zed és Nidalee karaktertörténete, Galaxy Slayer Zed és True Damage kinézetek (Akali, Ekko, Qiyana, Senna, Yasuo).

Lonewingy:

Blood Moon Akali, Aurelion Sol, Azir, Evelynn, Ezreal, Galio, Gangplank, Captain Gangplank, Irelia, Frostblade Irelia, Order of the Lotus Irelia, Kayle, Morgana, Nami, River Spirit Nami, Poppy, Qiyana, Senna, Shen, Tahm Kench, Tristana, Dragon Trainer Tristana, Yorick, Battle Principal Yuumi, Csillagőrző kinézet család.

CatchesAxes:

Garen rework, Pantheon rework, Draktharr árnykardja, Juggernaut tárgyak.

Twin Enso: Róla viszont nem lehetett sok mindent fellelni, egy twitter posztban említést tesz Annie képességeinek változásáról, szóval Annie-nél lehetett munkássága.

A Riot munkatársai akiket az előbb felsoroltunk, és ioniai hősökkel foglalkoztak a következők: Irelia, Zed, Shen, Akali, Yasuo, Karma, Lee Sin. Ha nem csak a hősöket nézzük, hanem még a csillagőrző kinézetcsaládot is belevesszük, akkor ez a lista kibővül ezekkel a hősökkel: Rakan, Xayah, Syndra. Majdnem az összes hős, akiket most említettünk elég gyorsan tudnak mozogni, gondolva itt az ugrálásokra és csúszkálásokra leginkább. Egy Juggernaut hős, aki képes gyorsan megtenni és egyben ledolgozni távolságokat?

Mi a véleményetek ezek alapján a következő hősről? Egy mozgékony Juggernaut lehet Sett?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!