Most már hivatalos, jövőre MAD Lionsként folytatja Vizicsacsi ex-csapata!

Most már hivatalos, jövőre MAD Lionsként folytatja Vizicsacsi ex-csapata!

A MAD Lions a Splyce-szal egybeolvadva várja a LEC 2020-as szezonját.

A 2019-es szezonban a Splyce a világbajnokság negyeddöntőjében esett ki az SKT T1 ellen, a csapat viszont erősen túlteljesített és már a VB kezdete előtt tudhattuk, hogy jövőre már nem találkozhatunk a Splyce névvel. A pletyka mostanra biztossá vált, ugyanis 2020-ban a tavaszi szezont a Splyce már MAD Lions-ként folytatja.

Az Európai LoL rajongóknak kissé ismeretlen lehet a MAD Lions csapata, így aki nem ismeri annak íme egy kis bemutató róluk. A csapatot szervezetet 2017-ben alapították, és egyből berobbantak a köztudatba Spanyolországban, hisz eljutottak a SuperLiga Orange rájátszásába, majd felfigyelt rájuk a Splyce anyavállalata, az OverActive Media Group.  Így jutottak el a ma is ismert állapotig.

„Rengeteg olyan dolog van, amit a spanyol kultúra adott a világnak, és készen állunk arra, hogy ezeket az egyedi sajátosságokat egész Európába és világszerte a League of Legends rajongóinak is eljuttassuk.” – Mondta Jorge Schnura a MAD Lions társalapítója és elnöke.

Ennek eredményeképp a MAD Lions kidolgozott egy új felállást, amely tükrözi a globális ambícióit a szervezetnek. „Nagyon izgatott vagyok 2020-at illetően. Nagy megtiszteltetés számomra és az egész közösségünk számára, hogy részesei lehetünk a LEC-nek, és képviselhetjük ezzel Spanyolországot” – mondta a MAD Lions SuperLigaOrange vezetőedzője, és egykori LCS csillaga – Alvar „Araneae” Martín Aleñar.

A Splyce négy rövid év alatt már elég fontos örökségeket hagyott maga után az Európai e-sportban – a világbajnokságot megnyerő FunPlus Phoenix ellen játszottak a csoportkörben, ahol két mérkőzésből egyet meg is tudtak nyerni ellenük. Ennek a teljesítménynek a fenntartása kulcsfontosságú lehet az új szervezet számára a továbbiakban.

„Annyira izgatottak vagyunk, hogy játékosaink, és rajongóink is lehetőséget kapnak arra, hogy élvezzék a legnagyobb League of Legends versenyt Európában, ami nem más, mint a LEC.” - tette hozzá Schnura. Chris Overholt, az OverActive Media elnök-vezérigazgatója pedig ezt mondta: „Szeretnénk megköszönni a Splyce rajongóinak…” - és egyúttal meg szeretné hívni őket, hogy csatlakozzanak hozzájuk, mert új korszakba lépnek a LEC-ben.

A 2020-as szezonban már egyből MAD Lions néven fogjuk a csapatot megtalálni, reméljük, lesznek hasonló, vagy még jobb élményeik, mint a Splyce égisze alatt, de egy biztos, most egy új fejezet nyílik a LEC-ben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!