Videón a legújabb skin, a Pulsefire Thresh és a Victorious Aatrox

Videón a legújabb skin, a Pulsefire Thresh és a Victorious Aatrox

Íme a legújabb kinézet, a Pulsefire Thresh immár videón is!

A 9.23-as frissítésben két új kinézettel lesz dolgunk, ezek közül az egyik a tegnap este Twitteren bejelentett Pulsefire Thresh kinézet.
Ugyan csak a modell nézegetőből volt róla egy kép, ezt tette közzé a SkinSpotlights csapata, leleplezve a következő várva várt kinézetet. Igen, ez a Thresh fogja a Prestige kinézetet is kapni, ha csak a fejlesztők nem csinálnak egy másik kinézetet is neki az év hátralévő részében, de erre nincs túlzottan sok esély.

Szerencsére nem kellett sokat várni és már meg is jelent róla a hőskinézetet bemutató videó is. A kinézet ára 1350 RP lesz és mindent megkapott, amit egy ilyen kategóriájú kinézet szokott. Új modellt és textúrát, új VFX-ek és SFX-ek és természetesen egy egyedi hazatérési animációval is rendelkezik.

Bár egy hozzászólásban viccesen megjegyezték, hogy akár Pulsefire Azirként is felhasználhatják, hisz annyira hasonlít hozzá.

Aztán itt van nekünk még a Victorious Aatrox, az idei rangsorolt szezon jutalma. Eddig csak képet láttunk róla, mely alapján eléggé hasonlított a Justicar Aatrox kinézetére, most itt a teljes hőskinézetet bemutató videó.

Ezen kívül még egy chroma kinézetet lehet hozzá szerezni, a korábban megszokott metódus alapján.

Nektek hogy tetszik a Thresh? Hol zárjátok majd a szezont? Meglesz a Victorious Aatrox?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!