Hirdetés

Átigazolások: VB negyeddöntős LEC csapat véglegesítette kezdőötösét

Rengeteg szabadügynök keresi még a csapatát a következő szezonra, miközben Európában újabb helyek találtak gazdára.

Hirdetés

Lassan alig marad olyan európai LEC csapat, ahol még akadnak kiadó pozíciók a klubot kereső szabadügynökök számára. Mindeközben kisebb játékosmozgások történtek az LPL-ben és az LCS-ben is, ezeket gyűjtöttük össze.

LEC

Nyolc csapat már véglegesítette a kezdő rosterét a 2020-as tavaszi szezonra, de a maradék kettőből is már csak egy-egy játékos hiányzik.

Misfits Gaming

Érkezett: Bvoy (Furious Gaming), Ronaldooo (Fnatic Rising), Razork (Vodafone Giants), denyk (Vodafone Giants)

Maradt: Dan Dan

Jelentősen felforgatták a 2017-es Worlds meglepetéscsapatának tavalyi rosterét. Egyedül Dan Dan szolgálataira tartanak igényt az előző kezdőből, mellé érkezett Bvoy AD Carry pozícióra, denyk supportnak, Razork jungle-be, Ronaldooo midre, igaz ő előző csapatában még supportként játszott. Tehetségekből nem lesz hiány, azonban csodát nem szabad várni a LEC újoncokból álló ötöstől.

További átigazolási hírek szerte a világból:

  • Xerxe érkezése után nem volt szüksége az Origennek Koldra, így elengedték a csapattól
  • Megszerezte a JD Gaming Kanavit, a Griffin egykori junglerét
  • Johnsun (TSM Academy) csatlakozott a Dignitas (Clutch Gaming) csapatához

Sokan még mindig várnak arra, hogy valamelyik szervezet kivesse hálóját rájuk. A szabadügynökök listájáról kiemelkedik több név is. Nincs csapata jelenleg Chovynak (Griffin), Froggennek (Golden Guardians), Jiizukenek (Team Vitality), JackeyLove-nak (Invictus Gaming), Karsának (Royal Never Give Up), Ucalnak (Afreeca Freecs), Febivennek (Misfits Gaming) és Sneakynek (Cloud9) sem. Pletykák persze keringenek a neten (Chovy -> DragonX, JackeyLove -> Suning, Ucal -> Evil Geniuses) , de hivatalos szerződést még egyik felsorolt játékos sem írt alá új csapatával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?