Hirdetés

50 ezer dollár a tét a következő Tyler1 Championship Series során!

A népszerű streamer, Tyler1 idén is elhozza nekünk szórakoztató bajnokságát, a Tyler1 Championship Seriest!

Hirdetés

Zsinórban harmadik évben is megrendezésre kerül a Tyler1 Championship Series, ami az eddigi legnagyobb lesz az eddigiek közül, az első helyezett ugyanis 50,000 dollárral lesz gazdagabb.
A 2019-es TCS December 14-én magyar idő szerint délután 17 órakor rajtol majd el, az ágrajz baloldalával, majd 15-én szintén 17 órától folytatódik a másik felével. Mindkét nap Bo3-as összecsapásokat követhetünk majd nyomon, így izgalmakban már itt sem lesz hiány. A döntő pedig December 21-én lesz, ahol már igazi gigászokhoz méltóan, Bo5-ös szériában kell megmutatni a csapatoknak, hogy ki is a legjobb!

Bárki, aki szeretne részt venni a versenyen, megtekintheti a versenyszabályzatot Tyler1 Discord szervezén, vagy meglátogatva a regisztrációs oldalt, amit ide kattintva is elérhettek. A csapatokat igyekeznek majd úgy összeválogatni, hogy kiegyenlített erőviszonyok legyenek, és a játékosok csak azokat a felhasználókat használhatják majd, amivel regisztráltak a versenyre. Regisztrálni December 8-án magyar idő szerint 16 óráig van lehetősége mindenkinek.

Aki pedig kíváncsi a meccsekre és szívesen követné az eseményt, az nem csak Tyler1 Twitterén, de Twitch csatornáján is nyomon követheti a történéseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Neilaeht 5 hónapja
  Most az első helyezett kap 50K-t vagy a prize pool annyi? Nem mindegy. Illetve legalább egy helyesírás ellenőrzőn engedjétek át a cikket, mielőtt kiteszitek. (nem, nem mondom el hol a hiba, bünti. keressétek meg :P)
  0 0 Válasz
  • Komojtalan 5 hónapja Neilaeht
   Te még nem olvastál 444 -et ha ennyin felakadsz :-) :-(. Szerintem esélyesebb az 50k összdíjazás.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?