Hirdetés

Íme a 3 legsikeresebb mides a 9.23 során, mindenki 54% feletti mutatóval!

Utánajártunk melyik 3 hős teljesít a legjobban a középső ösvényen.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok alapján talán nem lepődik meg senki, ha épp nem csak orgyilkosok és varázslók vannak a középső ösvényen, hisz láttuk már a lövészeket is kiszorulni a saját ösvényükről.
A 9.23-as frissítés, avagy egyben a tizedik előszezon frissítése pedig rendesen megbolygatta a statisztikákat minden területen, hisz a sárkányok talán még sosem voltak ilyen fontosak korábban, mint jelenleg. Nézzük, melyik 3 hős dominál jelenleg a középső ösvényen. Az adatokat az op.gg oldaláról gyűjtöttük ki nektek.
A lista bronzérmese Kled, a zsémbes lovag. Népszerűségi mutatója ugyan csak 0,93%-os, de azok, akik játsszák, rendkívül jó eredményekkel teszik ezt, hisz győzelmi aránya emellett kereken 54%-on áll. A 9.19-ig visszanézve a legrosszabb győzelmi mutatója is 53,52% volt. Utoljára bármilyen módosítást, ami nem hibajavítás, a 9.14 során kapott.Ezüstérmes Demacia ereje, avagy nem más, mint Garen. Hősünk 1,51%-os népszerűségi mutatóval rendelkezik, akik pedig Demacia igaz pengéjét forgatják, 54,35%-os arányban tudnak diadalmaskodni a gonosz felett. A 9.22-ben 51,7% volt miden a győzelmi mutatója, így a több, mint 2,5%-os növekedés azért nem tett rosszat a karakternek. Utoljára bármilyen módosítást, ami nem hibajavítás, a 9.21-es frissítés során kapott.És itt van nekünk a 9.20-as frissítés óta veretlen, négyszeres bajnok, Aurelion Sol, aki továbbra sem adja át senkinek a trónját! Ezt igazolja 1,85%-os népszerűsége mellett felmutatott, egyedülálló 55,7%-os győzelmi aránya is. És bármilyen meglepő, tényleg a 9.20 óta ő a legsikeresebb középső ösvényes. A 9.18-as frissítés során kapott utoljára bármilyen statisztikát is érintő változtatást.

Ti melyik hősökkel szoktatok miden játszani?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?