Egy támogató mágus csatlakozott az "1000 napja skin nélkül" társasághoz

Már 20 hős vár több, mint 1000 napja arra, hogy a Riot új skinekkel rukkoljon elő.

Továbbra is törekszik arra a Riot Games, hogy azokhoz a hősökhöz érkezzenek folyamatosan kinézetek, akik népszerűek és a játékosok is szívesen költenek RP-t rájuk. Nem véletlen, hogy Lux, Kai'sa, Pyke vagy Rakan kinézetei között alig telik el 100-200 nap, amíg vannak olyan karakterek, akik már 1000 napnál is régebb óta várnak arra, hogy végre kapjanak egy új skint. Ehhez a népes, immár 20 tagot számláló társasághoz csatlakozott Zyra, a Tövisek Úrnője!

Zyra 2012. július 24-én került be a League of Legends kliensébe, de nem igazán találta a helyét. Az első években főleg mides karakterként tekinthettünk rá, de ahogy érkeztek a tankos supportok, úgy jöttek rá a játékosok, hogy mennyire jó az AP Zyra support. Braum, Nautlius és Leona ellen kiválóan működik a varázsló, mivel folyamatosan lehet piszkálni a közelharci és lassú támogatót, ha túl közel merészkedne hozzá. CC-vel nem igazán rendelkezik Zyra, de egy jól időzített E és a full kombó általában már elég ahhoz, hogy eltűnjön egy alacsonyabb életerővel és kevesebb varázsellenállással rendelkező ellenség.

Összesen öt kinézet érhető el jelenleg a LoL saját "Poison Ivyjához", az alappal együtt. A Wildfire 975 RP-be, a Haunted és Dragon Socreress 1350 RP-be kerül. Az SKT T1 családból is van egy skinje a hősnek, ezt 2014 májusában lehetett megvásárolni 750 RP-ért.

Zyrán kívül 19 hős vár még epekedve új skinekre, őket az alábbi galériában találjátok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!