2020: 27 hőskinézet neve, közte 5 Tekintély kiadás szivároghatott ki

2020: 27 hőskinézet neve, közte 5 Tekintély kiadás szivároghatott ki

Reméljük, hogy igazak lesznek a pletykák és tényleg ezek a skinek várnak ránk 2020-ban.

Felkerült az internetre, azon is belül az Instagramra egy fotó, ami a 2020-as League of Legends új kinézeteinek nevét tartalmazza. Egyelőre erős fenntartásokkal kell kezelni a listát, de több érv is szól amellett, hogy tényleg ezek a skinek várnak ránk jövőre!

Látható, hogy elég sok kinézetcsalád bővülhet tovább. A Pool Party széria, az új Odyssey csapat és a kötelező Valentin napi skinekkel szemben nehéz valódi érveket felsorakoztatni. A Riotnak is érdeke, hogy olyan vizuális újdonságokat áruljon valódi pénzért, amire a rajongók is nagy valószínűséggel lecsapnak majd. Egy fürdőruhás Katarinával, egy különleges Teemoval / Yuumival, vagy Ornn második (!) kinézetével valószínű nem tudnak mellélőni, ahogy a True Damage Senna Prestige Editionnel sem, ami garantáltan érkezni fog 2020 első hónapjaiban.

Az új skinekkel a legnagyobb probléma, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni értük. A régebben bevált 520 RP-s / 750 RP-s, sőt akár a 975 RP-s árazások mára már elavultnak tűnnek, helyette jönnek a 1350 RP-s és 1820 RP-s újdonságok, amik megvásárlását kétszer meg kell gondolnunk. A fenti skinekre egyelőre csak a legbátrabbak készüljenek, mivel többször előfordult már, hogy olyan listák tűntek fel az internet több pontján, amiknek semmi közük nem volt a valósághoz, ezzel szemben volt olyan, hogy telibe trafálták a szivárogtatók, a tényleges tartalmakat. Erre jó példa a december 11-én, a 9.24-gyel érkező Dawnbringer / Nightbringer / Sugar Rush skinek, amik a hivatalos bejelentés előtt már a rajongók célkeresztjébe kerültek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!