Hirdetés

2020: 27 hőskinézet neve, közte 5 Tekintély kiadás szivároghatott ki

Reméljük, hogy igazak lesznek a pletykák és tényleg ezek a skinek várnak ránk 2020-ban.

Hirdetés

Felkerült az internetre, azon is belül az Instagramra egy fotó, ami a 2020-as League of Legends új kinézeteinek nevét tartalmazza. Egyelőre erős fenntartásokkal kell kezelni a listát, de több érv is szól amellett, hogy tényleg ezek a skinek várnak ránk jövőre!

Látható, hogy elég sok kinézetcsalád bővülhet tovább. A Pool Party széria, az új Odyssey csapat és a kötelező Valentin napi skinekkel szemben nehéz valódi érveket felsorakoztatni. A Riotnak is érdeke, hogy olyan vizuális újdonságokat áruljon valódi pénzért, amire a rajongók is nagy valószínűséggel lecsapnak majd. Egy fürdőruhás Katarinával, egy különleges Teemoval / Yuumival, vagy Ornn második (!) kinézetével valószínű nem tudnak mellélőni, ahogy a True Damage Senna Prestige Editionnel sem, ami garantáltan érkezni fog 2020 első hónapjaiban.

Az új skinekkel a legnagyobb probléma, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlni értük. A régebben bevált 520 RP-s / 750 RP-s, sőt akár a 975 RP-s árazások mára már elavultnak tűnnek, helyette jönnek a 1350 RP-s és 1820 RP-s újdonságok, amik megvásárlását kétszer meg kell gondolnunk. A fenti skinekre egyelőre csak a legbátrabbak készüljenek, mivel többször előfordult már, hogy olyan listák tűntek fel az internet több pontján, amiknek semmi közük nem volt a valósághoz, ezzel szemben volt olyan, hogy telibe trafálták a szivárogtatók, a tényleges tartalmakat. Erre jó példa a december 11-én, a 9.24-gyel érkező Dawnbringer / Nightbringer / Sugar Rush skinek, amik a hivatalos bejelentés előtt már a rajongók célkeresztjébe kerültek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Krisztian95 7 hónapja
  Jövőre vissza jönn Odyssey?
  0 0 Válasz
 • cstomi468 7 hónapja
  nagyon jó van egy pár kötelező darab + egy visszatérő event végre rájött valaki hogy ohrn is létezik dw pont elderwood mindegy legalább valami
  0 0 Válasz
 • SFX1F 7 hónapja
  "végre rájött valaki hogy Ohrn is létezik" Mikor ezt elolvastam, elszomorodtam, mert hiába célzol arra, hogy kevesen tudják létezését, te is csak látásból ismered, mert a nevét sem tudod, hogy írják.
  0 0 Válasz
 • ImiTheLionMage 7 hónapja
  Ha még egy Akali meg Zed meg Jhin skin lesz, akkor én beugrok Dunába xd
  0 0 Válasz
 • Easy 7 hónapja
  Ha igazak a hírek és az a f*szom Lux,Ezreal vagy Zed skin hamarabb jön ki mint az én Talonomra egy skin..... Rohadjak meg hogy eltörlöm ezt a fost a g*cibe XD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés