A megjósolhatatlan párharcok fordulója következik a K&H MNEB HPCL-ben!

A megjósolhatatlan párharcok fordulója következik a K&H MNEB HPCL-ben!

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Hungarian Pro Clubs League első szezonjának ötödik játéknapján összecsap egymással két nagymultú sportklub, a Honvéd és az MTK, de további rangadókat is rendeznek a TrollFoci és a Veszprém tolmácsolásában.

Izgalmas szezont tudhatunk magunk mögött lassan a féltávhoz közeledve, ugyanis eddig nem igazán lehetett számítani a papírformákra. A Honvéd remek szereplése nem meglepetés, de mögöttük a mezőny eléggé összekavarodott. Az első három helyen egyébként a tavalyi dobogósok állnak most is, csak éppen a sorrend nem fedi az akkori valóságot.

Egyelőre néhány pont választja el csak az együtteseket, sőt, a középmezőnyben 4 gárda is 11 pontot gyűjtött, így a mostani hétvége azért fontos, mert nagyobb előnyt vagy hátrányt hozhat egyeseknek. A vasárnap este közvetített mérkőzések közül Honvéd az MTK-val került össze, és a két csapat közti különbséget a kék-fehérek esetleges két győzelme nagyjából el is tüntetné, míg a pirosak dupla diadalával óriási lépést tennének az aranyérem felé. Ezen kívül a Veszprém a TrollFocival legényeivel csap össze, és az előző hétvégén mutatott játékukat tekintve mindkét félnek van min javítania. A K&H MNEB HPCL első osztály ötödik játéknapjának párosításai:

  • DIGI Sport Honvéd - MTK Budapest eSport
  • Puskás eSport - Traubi
  • DVSC Esport - Grandcasino.hu - New Wave eSport
  • HUN Ultras - Nutri8 eSport
  • TrollFoci-Hálószaggató eSport - Veszprém Futsal eSport
  • Nice Gaming - Team Dash Gaming

Az elmúlt hét meglepetés eredményei alapján, illetve a hullámzó teljesítmények közbeszólása miatt, szinte nincs olyan párosítás, amelyiken egyértelműen ki lehetne jelenteni melyik a hat pontos gárda.

A tabella:

A többi osztály jelenlegi állását itt tudjátok megnézni! A másodosztály párosításait ITT, míg a harmadosztály párosításait ITT találjátok!

A K&H MNEB HPCL ötödik napjának két összecsapását december 8-án 20 órától láthatjátok egymás után az alábbi csatornán:

20:00 TrollFoci-Hálószaggató eSport vs Veszprém Futsal eSport

21:00 MTK Budapest eSport vs DIGI Sport Honvéd

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!