Faker + Teemo + Bronz liga = vereség

Faker + Teemo + Bronz liga = vereség

Van, amire még a világ legjobb játékosa sem képes.

Rick Fox 24 órás jótékonysági streamet szervezett, amiben olyan sztárok is feltűntek, mint Tyler1, Yassuo, GoldengLue vagy Faker, a világ egyik, ha nem a legjobb LoL játékosa. Egyetlen mérkőzésre ugrott csak be a T1 világbajnoka Rick Fox mellé, de hiába az elképesztő Teemo mid, így is vereséggel zárt a különleges páros.

A "Bronze Faker" átadása közben megkérdezte Rick Fox Fakert, hogy játszott-e már valaha Bronz ligás ranked meccset. A háromszoros világbajnok válasza valószínűleg nem lepett meg senkit, soha nem volt még Bronz ligában Faker. 

A charity stream célja nem volt más, mint 100 000 dollár összegyűjtése a Bahamán végigsöprő Dorian hurrikán áldozatainak. Végül a célt nem érte el Rick Fox és csapata, de több, mint 60 000 dollárral így is megsegítették a Bahama Relief Foundationt. Ebből hatalmas részt vállalt magára a Riot Games, ugyanis a LoL kiadója és fejlesztője egyedül 10 000 dollárt tolt be a közösbe.

A megható pillanatok ugyanúgy részesei voltak az adásnak, mint az őrült Pentakill utáni őrjöngések. Rick Fox, aki egyébként Bronz 3-ban próbálkozik ADC pozícióban, Luciannel söpört be egy ötszörös gyilkosságot, igaz kapott hozzá egy "kis" segítséget az ellenfelektől.

 

Mivel a 100 000 dolláros cél nem jött össze, így Rick Fox sem varratja magára a tetkót, amit Tyler1 rajzolt volna meg neki, de annyi baj legyen. A jótékonysági közvetítés hatalmas siker volt és megmutatta Rick Fox a világnak, hogy igenis képes a híresen toxikus LoL közösség odatenni magát, ha nemes ügyről van szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!