Akár ingyen is behúzhatjuk a Mystery skint és más jutalmakat

Akár ingyen is behúzhatjuk a Mystery skint és más jutalmakat

Lootesővel érkezett a december havi Twitch Prime.

A Twitch Prime Mikulás-Karácsony-Újév akciója elrajtolt, aminek keretében akár teljesen ingyen behúzhatjuk a rengeteg lootot. Az ajándékesőhöz mindössze annyi a dolgunk, hogy elindítsuk az (első hónapban) ingyenes Twitch Prime előfizetést, majd a rövid regisztráció után csak össze kell kötnünk a League of Legends fiókunkat és a Twitch accountunkat, majd a Prime oldalán simán Claimelni kell az ajándékokat.

A jelenlegi akció december 5. és január 4. között él, ami alatt egy végleges Mystery skint, egy Little Legendet és egy hozzákapcsolódó emote-ot lehet behúzni. Egyelőre ezek a lootok biztosak, a többi jutalom felett a "Coming soon" felirat olvasható, ami azt is jelentheti, hogy akár még ebben a 30 napban további kinézetek, Legendák és emote-ok várnak ránk.

Reméljük, hogy a Riot és a Twitch máskor is megörvendeztet majd minket dupla loottal, ugyanis most először kapunk egyszerre "sima" LoL ajándékot ÉS TFT jutalmat. A Twitch Prime az első hónap után súlyos forintokba kerül, ezért ha nem szeretnénk, hogy automatikusan minden 30 nap után levonja a rendszer az előfizetés díját, érdemes még most lemondani. Ehhez csak annyi a dolgunk, hogy az "Account & Settings" pont alatt kiválasztjuk az "End Membership" opciót, majd minden alkalommal megerősítjük, hogy tényleg le szeretnénk mondani az előfizetést. Ezzel semmilyen hátrány nem ér minket a jelenlegi Twitch Prime időszak során, bátran lehet szörfözni a jutalmak között. Ha további kérdésetek lenne, akkor arra nagy valószínűséggel itt választ kaptok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!