Messi lett november legjobbja a LaLigaban, ehhez méltó lapot kap a FIFA20-ban!

Messi lett november legjobbja a LaLigaban, ehhez méltó lapot kap a FIFA20-ban!

A 32 éves klasszis továbbra is félelmetes formában futballozik, 3 meccsen 4 gól és egy assziszt a spanyol bajnokságban, amiért kapott egy 96-os POTM lapot az EA-től.

Sokak nagy örömére hosszú idő után újra a Barcelona támadóját, Lionel Messit választották novemberben a LaLiga legjobb játékosának. Legutóbb idén márciusban érte ez a megtiszteltetés, hogy a hónap legjobbja lehetett. Az argentin szupersztár három mérkőzést játszott, amelyeken 4 találatot és egy gólpasszt jegyzett. A Levante elleni vereség alkalmával (3:1) ő szerezte az egyetlen gólt, majd a katalánok tízese mesterhármast jegyzett a Celta Vigo elleni diadal alatt (4:1), a Leganes elleni 2:1 alkalmával pedig Suarezt szolgálta ki egy asszisztal.

Nem tartozik szorosan ide, de azért megemlíthető, hogy a Bajnokok Ligájában is betalált a Dortmund ellen, valamint az argentin válogatottban két mérkőzés alatt két gólt véstek a neve mellé. Összességében ebben a szezonban már 11 gólnál és 8 asszisztnál jár 14 mérkőzést követően, ezzel pedig bizonyítja újfent, hogy miért a világ legjobbja még mindig. Talán nem csoda, hogy épp a múlt héten tüntették ki a 6. aranylabdájával.

Leo a Player of the Month díjat a Camp Nouban közönsége előtt veszi át az Alavés elleni találkozó előtt, melyet december 21-én rendeznek. Az EA Sports is meglepte egy kártyával, ami nem is akármilyenre sikeredett. Megkapta ugyanis a FIFA20-ban a legjobb értékelését, így hát nem lesz olcsó mulatság, ha bárki meg akarja őt a Squad Building Challengen keresztül szerezni:

Az SBC december 12-én este 7 órától lesz elérhető.

Te szívesen látnád a csapatodban ezt a lapot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!