Hirdetés

Clash = Crash: belépő nélkül is játszhatunk a mai nap

Ezúttal sem úsztuk meg, hogy a Clash ne változzon át Crashé...

Hirdetés

December 7-én elrajtolt a Clash Globat Beta első napja, ami a LoL történelme során először, viszonylag hibamentesen lezajlott. Természetesen kisebb anomáliák felütötték a fejüket, de ezekről később. A magyar játékosok szempontjából minden azon állt, vagy bukott a Clash, hogy az EUNE szerver, hogy bírja a terhelést. Szerencsénkre és a Riot alkalmazottjainak megfeszült munkájának köszönhetően az EUNE tökéletesen működött, elégedettek hajthatták álomra fejüket a fejlesztők. Nem úgy az EUW és a koreai szerveren dolgozók, akik éjszakába nyúlóan próbálták megfejteni a hibák okait, de végül túl nagy akadályba ütköztek, ezért mindkét régióban lelőtték az egész Clasht.

Ma, azaz december 8-án remélik a riotosok, hogy az óceániai, török, japán, brazil, latin amerikai, észak amerikai és kelet európai szerverek mellett, végre simán lefuthat majd a nyugat európai és koreai szervereken is a Clash Global Beta tesztje. Mivel tegnap gyakorlatilag kidobott pénz volt a belépő megvásárlása erre a két szerverre, ezért ezeket visszatéríti a Riot, sőt a mai nap nem kell semmilyen belépőt megváltani, ingyenesen lehet részt venni ennek a két régiónak a Clash mérkőzésein.

Egyéb hibák is felütötték a fejüket, ezek nem egyedi esetek és viszonylag gyorsan megoldást is találtak rájuk:

 • Óceániai szerveren az Idézők Szurdokának térképe visszaállt a preseason előtti verzióra
Clash is on the old map from r/leagueoflegends
 • EUW szerveren egyszerűen nem tudták a játékosok elfogadni / elutasítani a meccskezdés ablakát
League Client forcing me to dodge from r/leagueoflegends
 • Szintén az EUW szerveren fordult elő, hogy teljesen összekuszálódtak a csapatok és a játékos arra eszmélt, hogy a valódi csapata ellen kell megküzdenie
Clash just put me in a random team that i dont know and i cant leave it. I am supposed to play with my real team in 30 minutes but i cant see it right now. The people in this random clash team are not even online from r/leagueoflegends

A fenti elég súlyos problémák mellett eltörpül, hogy többen lagos voice chatről számoltak be, ami a Discord összeomlása mellett kifejezetten hátráltatta a csapattagok közötti kommunikációt. Valószínű a TeamSpeaket sosem látott tömegek kezdték el újra használni, erről mondjuk nem a Riot tehet, de mindenképp szerencsétlenül alakultak az események a játékosok szempontjából.

Ti milyen hibákba szaladtatok bele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Komojtalan 8 hónapja
  20 óra után a 15 perc várakozást megunva kiléptem az ARAM várólistáról ... Minek erőltetik ezt a fost ha nem tudják megcsinálni? A játék elvileg ugyanaz, ezért gondolom a csapatok párosítása a gond. A PS nagy versenyein nem ritka az 50k játékos/9 fős asztal, azaz 5.500+ asztal ... és mellette megy még 1k+ verseny, a cash game asztalokról ne is beszéljünk (újabb 1k+). A milliárdodik leosztás környékén (óriási jackpotok a kerek leosztásokra) 1 millió+ leosztás van óránként és nem omlik össze a rendszer.
  0 0 Válasz
 • Anonymous326 8 hónapja
  Szerintem ezt a Clasht már nem is kéne erőltetni mindig van valami hibája ..
  0 0 Válasz
 • Deathwing 8 hónapja
  Ismételni tudom, amit az elöbbi clashnél leírtam .Tökéletesen működött minden ,senki se panaszkodtak(eune) . Legnagyobb osztályban kerültök , és pont a döntőt buktok .2win, 1 lose . Átkozott Heime ,rip döntő xD . Remélem ma meglesz 1 hely , és 2 hét múlva jön a folytatás
  0 0 Válasz
  • Komojtalan 8 hónapja Deathwing
   Csak az összes többi játék nem működik, mert el kell venni az erőforrásokat, úgy nem nehéz. ARAM -on még a 20 másodperc is sok, nemhogy a 15 perc. Melyik a fontosabb: 64x5 ember, vagy a többi 10-20k?
   0 0 Válasz
   • Deathwing 8 hónapja Komojtalan
    Ne haragudj, de 2 hetente és 3 nap 19:00-éjfélig nem sok, én is szeretem az aramot, de ez legyen legkisebb gond .
    0 0 Válasz
 • DrSynclear 8 hónapja
  Èn ezt a taktikus csapatharcot törölnèm...
  0 0 Válasz
 • GandalftheGray 8 hónapja
  Szerintem jó volt ez
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés