Itt az év megmozdulása: Faker és Madlife elképesztő kombót hozott össze

Itt az év megmozdulása: Faker és Madlife elképesztő kombót hozott össze

Egy rúgás és egy húzás, csak ennyi kellett az elképesztő kombóhoz.

A mai nappal befejeződött a 2019-es év, egyben az évtized utolsó nagy League of Legends versenye. Az All-Star gálán mindenki felszabadultan játszhatott, mivel nem volt valódi tétje az összecsapásoknak, de ez nem jelenti azt, hogy ne vették volna komolyan a világ legjobb LoL-osai a mérkőzéseket. Faker és Madlife egészen elképesztő megmozdulást hozott össze az LCK és az LPL rangadóján. Ha azt hiszitek, hogy túlzásokba estünk, akkor nézzétek meg az alábbi videót!

Madlife-ot nem véletlen tartják a mai napig a világ legjobb Thresh játékosának, hiába vonult már vissza a koreai játékos. Mielőtt Faker Dragon's Kickje megtörtént volna, már dobta is a hookot, hogy elkapja vele TheShyt, aki Kalistaként tűnt fel ezen a mérkőzésen. Faker rúgásán sokan meglepődhetnek, pedig a "LoL Királya" nem idegenkedik a dzsungelezéstől sem. Mivel Solo Queue mérkőzéseken a rendszer és a csapattársak nem engedik meg mindig azt, hogy a játékos a main pozíciójában pickelhessen magának, ezért nem árt, ha legalább még egy role-t megtanulunk. Faker is próbálkozott korábban Kai'sa és Ezreal jungle-lel, de ha tényleg számított neki az LP, akkor simán behozta Nocturne-t és carryzte vele csapatát.

A fenti klip a cikk megírásának pillanatában 336 000 megtekintést is túllépte, könnyedén lehet, hogy az idei év legnézettebb megmozdulását hozta össze a háromszoros világbajnok és a világbajnoki ezüstérmes duó. Természetesen nem csak régiók vetélkedtek az All-Staron, TFT-ben és 1v1-ben is éles csatákat vívtak a meghívott sztárok a dicsőségért. 1v1-ben a Fnatic toposa, Bwipo diadalmaskodott, aki a döntőben Uzit, a világ egyik legjobb ADC-jét győzte le 2-1 arányban.

Ezzel a highlight videóval búcsúzhatunk el az évtized utolsó hivatalos Riot LoL versenyétől, de már készülhetünk a jövő esztendőre, ahol ismét összecsapnak a világ legjobb idézői.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!