Újra itt a lehetőség, hogy segíts! - Jön a harmadik Streamer Charity Kupa

Újra itt a lehetőség, hogy segíts! - Jön a harmadik Streamer Charity Kupa

Két sikeres gyűjtésen van túl a kupasorozat, itt az ideje a harmadik eseménynek.

Remélem emlékeztek még a Streamer Jótékonysági Kupasorozatra, ami idén februárban indult, teljesen amatőr szervezéssel, azzal a céllal, hogy időről időre jótékony célra gyűjtsenek pénzt a magyar Twitch streamerek. Rögtön az első felvonás, az 1v1 CS:GO verseny nagy siker volt, másodjára viszont már PUBG volt a kiszemelt játék, ahol még nagyobb összeget sikerült összegyűjteni.

Lassan itt van a 2019-es esztendő vége, de mikor máskor, ha nem a karácsony közeledtével tudunk még örömöt szerezni. Jön a Streamer Jótékonysági Kupa harmadik felvonása, ahol ismét számítunk mindazok segítségére, akik megtehetik. 

A december 15-én, 16 órától kezdődő Kupán ezúttal is a PUBG és persze a jótékonyság kerül a középpontba. Bo5-öt játszanak majd a squadok, amiből három kör normális játékmód lesz, felhúzott loottal, maradék kettő pedig csakis fun lesz, csak közelharci fegyver, csak pisztoly, hasonló vicces körökre lehet számítani. Fontos kritérium, hogy a csapatokból minimum egyvalakinek streamelnie kell a versenyt, az ott befolyt összeg pedig megy a közös kalapba, amit aztán az Amigos a gyerekekért alapítvány kap majd meg. Az Amigos súlyosan beteg gyermekek mindennapjait teszi könnyebbé és örömtelibbé a nyelvtanulás által, így biztosak lehetünk benne, hogy az egyik legjobb helyre megy majd az összegyűjtött összeg.

a hétvégi Kupa eddigi résztvevői (forrás: streamercup.com)

Közel egy teljes hét áll még rendelkezésre a nevezésre, de már így is szép számmal vannak magyar streamerek, akik boldogan vesznek részt a kupán. A főszervező ezúttal is saxxxo, akinek a Discord szerverén ti is tudtuk nevezni a kupára, és aki szívesen fogad bármilyen más, streamen kívülről érkező segítséget, felajánlást akár az Amigos részére, akár a kupasorozat támogatására, például nyereményekkel a résztvevőknek és a nézőknek.

Véssétek be a naptárba a december 15-ei vasárnap 16 órát, reméljük minél többen gyűlünk majd össze majd össze a különböző csatornákon. Ha pedig jelentkeznél a versenyre, akkor a már említett Discord szerveren és a streamercup.com oldalon érdemes nézelődnöd.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!