Eddig bírta a Riot: nerfet kap a játék legnépszerűbb hőse

Elképesztő számokat hoz a játék legújabb távolsági karaktere, de csak a következő patchben nyúlnak hozzá.

A 9.23-as frissítés több szempontból is változást hozott a League of Legends világába. A megújult térkép, az átalakított tárgyak és a felerősített sárkányok mellett megérkezett Lucian felesége, Senna is a választható hősök közé. Az elmúlt időszakban elképesztő dominanciát láthatunk a legújabb ranged karaktertől, mivel a ranked meccseken megkerülhetetlen a jelenléte valamilyen formában. Ezzel olyan magasságokba ért el, ami már a Riotnak is szemet szúrt, és akkor még nem említettük Senna winrate-jét, ami szintén a legjobbak közé emeli. Riot August Twitteren erősítette meg, hogy "kifőznek valamit" a játékbeli egyensúlyért felelős csapat tagjai a 9.24-es, azaz a következő patchre.

Hogy pontosan milyen módon szeretné gyengíteni a Riot, arról egyelőre nincs hír, de maga a tény, hogy érkezik a jól megérdemelt nerf, sokaknak elhozza a karácsonyt már december elején. A poszt alatti kommentekben a legtöbben az öngyógyítását támadják a karakternek, ami valljuk be, hogy elég frusztráló tud lenni. A Piercing Darkness segítségével egyszerre tudja farmolni a minionokat, sebezni az ellenfeleket, gyógyítani magát és csapattársait. Csapjuk mellé még a Fleet Footworköt és egy Doran's Shieldet, egyből látni fogjuk, hogy esélytelen trade-elni a karakterrel, mivel pillanatok alatt visszatölti magát maximális életerőre.

Ennek is köszönhető, hogy Senna ADC pozícióban simán 53-55 % körüli teljesítményre képes, de supportként és szóló ösvényesként is megállja a helyét. Átlagosan 10-ből 9 mérkőzésen tiltják vagy választják, elképesztő hatással van a jelenlegi metára a számok alapján. Ha érkezik is a nerf, akkor is december 11-ig várnunk kell, ugyanis csak ekkor élesedik a 9.24-es frissítés. Addig nyugodtan lehet választani Sennát minden meccsen, ha átcsúszik a bannolási fázison.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Anonymous326 4 éve
    Meg a hősnek az alap hatótávját is kéne nerfelni ! 600-ról mondjuk 525-re végül a stackekből tud hatótávot szerezni szerintem ez is beleférne.
    0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 éve
    Az a gáz, h gyakorlatilag elnyomhatatlan. Az egész kitje a snowball-ról ÉS a come-back-ről szól. volt, h az ösvényen totál lenyomtuk... 0 5 0... aztán két jól elsütött ulti és 3 5 5... megnéztem... kereken 2750 golddal lett gazdagabb, csak mert lenyomta 2x az 'R' gombot. Utána simán vesztettünk. Az ulti mellett a 'W' range egyszerűen nevetséges... egy ilyen erős hatásnak nem lenne szabad ilyen sebességgel ilyen távolságra mennie. Mindegy. Amg nincsen nerf, addig perma-bann.
    0 0 Válasz
  • KicsiHatos 4 éve
    Szinte várható volt, de nekem így is az egyik kedvencem lesz mint adc mint support role-ban
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Első héten próbálgattam. Nem rossz. Igazából vicces volt mennyi konfliktust okozott még csapattársak közt is. Sose szoktam inkább engedek de most én is mikor tudtam elhoztam bárki elől. Topra vittem egyszer még abban a tudatban hogy botlane hős de miután agyoncampeltek és 0/sokról mégtöbb/ sokra raidboss lett kicsit vicces volt. Jungelbe nem próbáltam de szerintem az sem okoz gondot neki. Supportként annyit tudok mondani hogy ezután sona mint hős mehet kukába mert sena mellett nemigazán életképes és kb azt tudja.poke heal mi kell még. Annyit hozzá tennék hogy ha jól láttam botlanen egy pyke egy leona simán kiszedi a játékból. Caitlyn se nagyon izlik Neki. Én malphitetal rontottam el sok sena örömét. Volt hogy nem sikerült mert ellenfél csapata jobb volt de egy egyenlő gameben okés. A másik tapasztalat ami rettenetesen idegesìtett mikor főleg adcnek hozták mellettem és bármennyire erős buta emberek nem tudják kihasználni. 10/9 gaméban a partnerem nem tudta használni a qját. Nem egy ember folyamatosan mindenki inkább elveszít fél wavet csak hogy jungelestől megszerezze a goulját. Majd többnyire poke-ra használja q-t és nem egy game volt hogy nem azért haltam meg mellette mert nem gyógyìtott hanem egész játék le ment úgy hogy senkit se gyógyított. Ez nálam azt sugalja fogalma sincs hogy működik és nagyon gáz úgy belehalni baronba hogy ott lövi mellettem full manával.előfordult. Az E képessége vicces legtöbben azt hiszik láthatatlanságot ad, őszintén nekem is két game kellett hogy rájöjjek nem. Biztos ráfér egy kis igazítás és nem dìjazom hogy egy hős teljesen lefed egy másikat vagy nagyjából és biztos aki tudja használni és nem atomfizika megtanulni annak erős de azért kezelhető csak nem 5 perc után kell feladni
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!