Pénztárcákat készíteni, hamarosan visszatér a Saját Bolt!

Pénztárcákat készíteni, hamarosan visszatér a Saját Bolt!

A fejlesztők is szeretnék, hogy jól teljenek a napok az Idézők Szurdokában, akár megajándékozva magunkat egy-egy leárazott hőskinézettel.

Aki még esetleg nem ismerné, a saját bolt egy olyan, minden játékos számára elérhető és egyedi ajánlatokat tartalmazó bolt, ahol kedvezményes áron vásárolhatjuk meg RP-ért a feloldott 6 darab hőskinézetet. Ezek a leárazások kizárólag a saját boltunkban elérhetőek; ha máshol nézzük az áraikat, a teljes árukat fogjuk látni.
Fontos, hogy az árak tartalmazzák a hős árát is, amennyiben esetleg nem lenne meg, így nem kell meglepődni, ha helyenként a kinézet ára magasabb az eredetinél, akkor csak a hőst is tartalmazza.

Amennyiben tartják magukat a korábbiakhoz, már pedig miért ne tennék, akkor Ultimate, Legendary és Limited hőskinézetek most sem lesznek elérhetőek, ellenben Legacy-ra van esély, hogy találhatunk benne. A legfontosabb pedig mind közül, hogy a legújabb hőskinézetek nincsenek szintén benne a saját boltban, mint például a True Damage kinézetek.A boltot csak a PBE szerveren láttuk, s mint azt már jól tudjuk, a dolgok onnan szoktak átkerülni az élő szerverre. Hivatalos, pontos dátumot korábban még így nem tudunk, de reméljük minél hamarabb megérkezik az élő szerverekre is!

Ti milyen leárazásnak örülnétek a saját kis boltotokban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!