Az Arsenal kapusa lehet nem bízik csapattársaiban, íme a FUT csapata!

Kiszúrták Bernd Leno, az Arsenal hálóőrének a FUT kezdőjét, és rögtön kiszúrtak egy érdekességet a figyelmesebbek.

Készült egy kép a kapus FIFA20 Ultimate Team csapatáról, és ha egy kicsit jobban megnézzük láthatjuk, hogy a futballista a 4-1-2-1-2 (2) felállást részesíti előnyben. A 27 éves német ugye emellett megkapta az EA külön a labdarúgóknak szánt 99-es világoszöld lapját, és ez természetesen szerepel is a kezdőben. Viszont az előtte lévő védelemben egyetlen csapattársa sem kapott helyett, inkább Van Dijk, Lucas Digne, Ricardo Pereira és Aymeric Laporte mellett tette le a voksát. David Luiz egyébként 14 meccsen 2 gólnál jár, de Leno-t úgy látszik ez sem győzte meg. Sőt, ha tovább boncolgatjuk, akkor feltűnik, hogy egyetlen Arsenal játékos sincs a képen rajta kívül. Középpályán a Fernandinho, Wijnaldum, Gullit és Eusebio négyessel oldotta meg a helyzetet, míg elől a Ronaldo "fivérek" gondoskodnak a góllövésről.

Természetesen rögtön elkezdték bombázni üzenetekkel a képet, és volt aki egyetértett vele, volt aki nem, mert nem került be nála egy ágyús sem a kezdőbe:

"...még ha nem is akart klubtársat (érthetetlen), azért egy Bellerin elfért volna hátul."

"Minden héten a Luiz, Sokratis, Chambers, Holding vagy Mustafi, Xhaka teljesítményét kell néznie. Érthető, hogy nem akarja őket a csapatába."

"Nemár Leno, legalább mutass egy kis tiszteletet a klubod felé, például a POTM Auba simán jó lenne"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!