Komoly kis támadószekciót kapott az eheti csapat!

Komoly kis támadószekciót kapott az eheti csapat!

Több olyan játékosra lecsaphatunk, aki bizony segítheti a csapatunkat a következő időszakban, főleg a gólok szerzésében.

Amellett, hogy elől elég szép neveket találunk, nem szabad elmennünk a kapus teljesítménye mellett. Dubravka ugyanis a Newcastle ellen szinte csodát mutatott be, hatszor védett ugyanis, nem is akármilyen módon, és végül gólt sem kapott.

Elől pedig hasonlóan parádés teljesítményre voltak képesek. Vardy például 8 egymást követő találkozón eredményes most már a Premier Leagueben, és az Aston Villa ellen duplázott. Reus a hazai pályán összehozott 5:0-ból vállalt oroszlánrészt, két találatot és egy asszisztot véstek fel a neve mellé. Ugyanezt mutatta be egy kicsit odébb Depay a francia bajnokságban, amire a L'Equipe 8-as osztályzatott adott neki. Mané pedig mivel nem kapott TOTGS lapot, ezért a góljával és két gólpasszával most végre a hét legjobbjai közé is belőtte magát.

Említésre méltó még Joaquin és Varane lapja is, de a Marseillesből Sanson is jól jöhet néhányaknak. A teljes keret:

Kép

Akinek van OTW lapja is, annak érdemes megnéznie azt is, hiszen ezek az értékek növelhetik azon a kártyán is a rating számot. A mostani futballisták este 7 órától lehet nyitni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!