Faker elmondta véleményét öribarijáról, Tyler1-ról

Faker elmondta véleményét öribarijáról, Tyler1-ról

Az All Star során megismételték ikonikus fényképüket is.

Ha Fakert és Tyler1-t össze kéne hasonlítanunk, akkor nagyjából annyi egyezést találnánk, hogy mindketten emberek (Igen, Faker is az, tényleg.), meg esetleg még azt, hogy mindketten piszok jók a LoL-ban. Minden másban teljesen különböznek, Faker egy végtelenül kimért és precíz játékos, míg Tyler1-t néha elragadják az indulatok.

Ám a League of Legends még ezt is képes áthidalni, a két legendáról a 2018-as All Staron készült egy kép, ami bejárta a közösséget.

A fotót most megismételték, ám ezúttal Faker karolta át Tyler1-t.

A kép mellett a Korizonnak adott interjújában Faker arra a kérdésre, hogy milyen véleménnyel van Tylerről, az alábbiakat mondta:

"Abszolút tele van energiával. Bármikor találkozok vele, mindig széles mosollyal üdvözöl, nagyon pozitív benyomást tett rám."

Arról is kérdezték Fakert, hogy más játékosokkal is volt-e ilyen interakciója, amire azt felelte, igen, és emiatt kissé szupersztárnak érzi magát, illetve hogy minden fotónak örül természetesen. Néhány lazább kérdést követően a riporter rákérdezett az SKT új csapatára is, amire Faker azt válaszolta, hogy ő most a legidősebb a felállásban, és ez egy elég nagy felelősséget ró rá, ugyanakkor erős motiváció is.

Ti mit gondoltok Tyler1-ról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!