57% feletti győzelmi mutatót hozott az egyik legnépszerűtlenebb dzsungeles

57% feletti győzelmi mutatót hozott az egyik legnépszerűtlenebb dzsungeles

A 9.24-es frissítés érkezésével új trónkövetelője lett a dzsungelnek!

Ivern, a zöld barát már megjelenésétől fogva egy réteg karakternek minősül, ugyanis csak a játékosok egy szűk rétege használja, azok azonban most megmutatták, hogy ők mindenkinél jobban művelik ezt a tevékenységet.
Mielőtt azonban belevágnánk a számok közepébe, Ivern utoljára a 9.20 és 9.21-es frissítés során kapott érdemi módosításokat, azóta pedig ezen szűk játékosréteg újra elővette hősünket, hogy megmutassa, hogyan is kell uralni a dzsungelt.

Közel 8% két frissítés alatt

Ivern a 9.22-es frissítésben 49,52%-os győzelmi arányt tudott felmutatni, ami a következő frissítésben 51,86%-ra emelkedett, majd most a 9.24 érkeztével 57,27%-ra ugrott ez a mutatója! Ha csak az utols frissítéstől is nézzük, rengeteget emelkedett a hős statisztikája ezen a területen, ám népszerűségén ez sem változtat.

Hősünk ugyanis a 9.20 során rendelkezett 1%-nál magasabb győzelmi mutatóval, ami azóta folyamatosan csak csökkent, a 9.22-nél 0,74% volt, míg most már csak 0,68%-ban választják a játékosok.Idézői képességek közül 99,5%-ban Flash + Smite a megszokott kombináció, és csupán a mérkőzések 0,5%-ában viszik Flash helyett Ghost-tal. Az, hogy pontosan meddig is tart Ivern egyeduralma, napokon belül kiderül majd, hisz lehet, hogy ez az eredmény csupán mint első napi statisztikáknak könyvelhető el.

Ti milyen gyakran játszotok Ivernnel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!