Könnyen teljesíthető Event Pass érkezik: rengeteg jutalom vár ránk

Új esemény és egy különleges esemény belépő is érkezik a 9.24-es frissítés során.

A 9.24-es patch már megérkezett az éles szerverekre, de további tartalmak várnak még ránk az ünnepek során. Aphelios, hősváltoztatások és rengeteg új skin szerepel a frissítés hivatalos leírásában, de Riot Xenogenic Twitteren árult el részleteket az új Event Passről, ami várhatóan karácsony előtt már elérhető lesz az in-game shopban. Jöjjenek a részletek!

Mikor érkezik az új event és az Event Pass?

Egyelőre pontos dátumot még nem árult el nekünk Xenogenic, de az "ünnepi szezon" alatt már teljesíthetőek lesznek a küldetések, vagyis a napokban már érdemes figyelni a klienst. Várhatóan a Sugar Rush / Dawnbringer / Nightbringer skinek érkezésével együtt kerül majd be a játékba a legújabb esemény, ami kiváltja a Snowdown eventet.

Milyen küldetések (milestone-ok) lesznek az új Event Passben?

Tudja a Riot is, hogy az ünnepi szezon alatt kevesebb ideje van a játékosoknak, amit LoL-ozással tölthetnek, ezért egyszerűbben teljesíthető feladatok várnak ránk. Összesen 20 milestone missionnal készültek nekünk a fejlesztők, ami 15-tel több, mint amit megszokhattunk az előző események során. A játékosbarát küldetések közé bekerül a "Win of the Day", emellett lesznek "Wins of the Week" missionök is, amiket szabadon beoszthatunk tetszésünk szerint. Például: Nyerj 7 meccset, vagy játssz 14 mérkőzést egy hét leforgása alatt!

Meddig tart az új event?

Mivel 4 heti győzelmes küldetés vár ránk, ezért magas összegben lehet fogadni arra, hogy átnyúlik jövőre is az esemény. Mivel egymáshoz kapcsolódnak a küldetések, akkor sincs baj, ha kénytelenek vagyunk kihagyni akár egy heti játékot is, mivel a következő héten duplázhatunk.

Milyen jutalmak ütik a markunk?

Egyelőre biztos, hogy 18-ról 28-ra emelkedik a napi győzelmekkel megszerezhető tokenek száma, a heti küldetések 200 tokennel jutalmaznak minket. A Weekly Winsből összesen 940 tokent húzhatunk be, ami közel a fele egy Prestige skinnek.

Az új Eseménybelépővel nem titkolt célja a Riotnak, hogy a grindolás valódi értelmet nyerjen és a játékosok szívesebben üljenek oda játszani, miközben gyűjtik a tokeneket.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!