Nem lesznek Lunar Revel skinek, de egy olyan hős mégis kap új skint, aki 1 éve kapta az utolsót

Nem lesznek Lunar Revel skinek, de egy olyan hős mégis kap új skint, aki 1 éve kapta az utolsót

Jövőre nem érkeznek Lunar Revel témájú kinézetek, jelentette be a Riot Games.

A 2011 óta minden évben megrendezett eseményt még akkoriban a Lion Dance Kog'Maw kinézettel indították útjára, melyhez azóta több, mint 29 új kinézet társult.
A korábbi években olyan hőskinézeteket köszönhettünk az eseménynek, mint: Lion Dance Kog'Maw, Dragon Fist Lee Sin, Guqin Sona, Dragonblade Talon, Jade Dragon Wukong, Panda Annie, Jade Fang Cassiopeia, Dragonwing Corki, Warring Kingdoms Jarvan IV, Warring Kingdoms Xin Zhao, Lunar Goddess Diana, Dragonblade Riven, Warring Kingdoms Tryndamere, Firecracker Jinx, Warring Kingdoms Katarina, Warring Kingdoms Nidalee, Lunar Empress Lux, Lunar Guardian Nasus, Lunar Guardian Warwick, Firecracker Sejuani, Lunar Wraith Sylas, Coin Emperor Tahm Kench, Firecracker Vayne, Firecracker Vayne Prestige Edition.

2020 a Patkány éve az ő kultúrájukban, azonban a megszokott tematikájú kinézetek helyett, most a Mecha Kingdoms családdal kell beérnünk.

Azonban Bellissimoh, a Riot Games munkatársa még azt is elárulta, hogy van egy hős, aki viszont új hőskinézetet kap 2020-ban, aki nem más, mint Twitch. Ugyan pontosabb dátumot nem árult el, hogy jövőre mégis mikor várható, de Twitch az utolsó kinézetét jelenleg 372 napja kapta, az pedig az Ice King Twitch volt. A hős átlagosan 431 naponta kap új kinézetet.

Így hát a karácsonyi kinézetek visszavonulása, és a téli témájú Idézők Szurdoka hiányában emlékezzünk meg egy perces néma csenddel, a jövőre nem érkező, Lunar Revel kinézetekről is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!