Akció-platformer és egy RPG: két új LoL-os játék érkezik

Akció-platformer és egy RPG: két új LoL-os játék érkezik

Két vadonatúj League of Legends Storyval bővül a Riot Games által megálmodott és létrehozott univerzum.

Nem kellett sokat várni ahhoz, hogy a Game Awardson bejelentse a Riot Forge, a Riot Games legújabb kiadó-fejlesztő márkája, a legújabb LoL-os videojátékokat. A CONV/RGENCE és a Ruined King is megkapta az első teaser trailerjeit, emellett más érdekességeket is megtudunk a készülő játékokról!

CONV/RGENCE: A League of Legends Story

Zaun világát Ekko bőrébe bújva fedezhetjük fel, aki képes manipulálni az időt. Az akció-platformer program fejlesztéséért a Double Stallion Games csapata felel, akiket a Speed Brawlról ismerhetünk. 2D-s megjelenítés modellezésében már van tapasztalata a cégnek, ezért bizakodóak lehetünk, hogy Ekko is egy gyönyörű, de mégis rajzfilmszerű környezetbe csöppenhet. A fiatal felfedező kalandjairól egyelőre mást nem árultak el, de a játék hivatalos oldalán mindenki előtt ott a lehetőség, hogy feliratkozzon a legfrissebb hírekért.

Ruined King: A League of Legends Story

A Darksiders Genesis fejlesztői ezúttal körökre osztott, történetközpontú RPG játékon dolgoznak, ami elkalauzol minket a káoszba fordult Bilgewater városába, de lehetőségünk lesz felfedezni a titokzatos Shadow Islest is. Kedvenc karaktereinket ezúttal sem kell hanyagolnunk, a pletykák szerint Pyke, Twisted Fate és Graves biztosan játszható hősként bukkan majd fel. Mivel a Burning Tides eseményei után járunk, mindenki úgy gondolja, hogy Gangplank már halott, aztán ki tudja, hogy mi sül ki ebből az alapkoncepcióból. A Ruined Kingnek is elindult a hivatalos oldala, ahova szintén érdemes ellátogatni és feliratkozni a folyamatos információmorzsákért. 

Ti mit gondoltok a két bejelentésről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!