Hirdetés

Heti poén: Egy hibának köszönhetően Caitlyn maga láthatatlan tudott lenni, de fegyvere nem

Néha a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak. Így van ez a Riot Games háza táján is, akik szintén szeretnek örömet okozni a játékosoknak a néha előforduló, akaratukon kívüli vicces hibákkal.

Hirdetés

Jelenleg éppen nem másról van szó, mint a Szemfényvesztők League of Legends verziójáról, ahol Caitlyn éppen a láthatatlanság művészetét igyekezett elsajátítani, mondhatni majdnem tökéletes sikerrel.
Vagy ha épp nem is bűvészkedik, Harry Potter édesapjának láthatatlanná tévő köpenye túl kicsi lett, és a fegyvere már nem fért be alá. Nézzük pontosabban, miről is van szó.

A játékos elmondása szerint a hiba akkor jött elő számára, miután Tahm Kench megette, majd ezt követően a hősének modellje eltűnt, de legalább Tahm Kench reméljük, hogy jól lakott és nem szeretne újabb csapattársakat eltüntetni. A vicces az egészben, hogy nem csak saját maga, de csapattársai és ellenfelei számára is csak a lebegő puska volt látható, szóval mondhatni kicsit nehéz volt szegény Caitlynt eltalálni.

Aki már régebb óta játszik a játékkal biztosan emlékszik Nunu és Willump - akkoriban még csak Nunu volt a neve - láthatatlansági sztorijára is. Aki pedig lemaradt volna róla, az alábbi videóban pótolhatja azt.

Ti milyen vicces hibával találkoztatok a közelmúltban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?