Az Aston Villa középpályása kérkedett egy kicsit bombaerős FUT csapatával!

Az Aston Villa középpályása kérkedett egy kicsit bombaerős FUT csapatával!

Úgy tűnik nem csak a pályán igyekszik kihozni magából a legjobbat, hanem a FIFA20-ban is arra törekszik, hogy ne nagyon legyen vetélytársa.

Jack Grealish, az Aston Villa irányítója annak ellenére, hogy együttese szenved a Premier Leagueben, elég jó szezont fut. A szezonban 16 mérkőzésen eddig 5 gólnál és 4 gólpassznál jár a középpályás, pedig kiesőhelyen tanyázik klubjával. Most viszont ő maga osztott meg egy Twitter bejegyzést, pontosabban reagált rá:

Tetszik a csapatom mi...

Az egy dolog, hogy nála is megtalálható a 99-es halványzöld lap, melyet az EA Sports ajándékként osztogat a profi labdarúgóknak, ha szeretnek játszani. De mellette még további durva lapokat lehet felfedezni, bár lassan egy félévvel a megjelenés után ez nem is oly meglepő. Kivéve, hogy valódi pénz ráköltése nélkül még így sem lehet ilyen szintű kezdőd létrehozni. Ez pedig bosszantó, mert nagyon megnehezíti a valódi versenyzést és küzdelmet a játékban. Mindenesetre ezzel most úgysem tudunk mit kezdeni, viszont ha jobban megnézzük a csapatát, igazán különleges lapot nem vélünk felfedezni. A jól bevált arcokat lehet minden poszton látni, talán egyedül Zanetti nem szokott még a profiknál sem sűrűn előfordulni, de alighanem ez a következő évben megváltozik a versenyeket illetően.

Grealish csapata:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!