Legnagyobb nyertesek és vesztesek a 9.24-es frissítésben

Legnagyobb nyertesek és vesztesek a 9.24-es frissítésben

A győzelmi arányokban megfigyelhetőek kisebb-nagyobb elmozdulások, ezeket gyűjtöttük csokorba.

2019 decemberében két patch is érkezett az éles szerverekre, amik jelentősen befolyásolták az aktuális metát. A 9.24-ben főleg Senna és Diana tervezői engedték szabadjára a fantáziájukat, amíg a 9.24b inkább Aphelios és a sárkánynerfek miatt lesz emlékezetes. Mutatjuk azt a 3-3 hőst, akik a legtöbbet nyerték, illetve veszítették az év utolsó két frissítésével.

3. legnagyobb vesztes - Ryze

Nem tett jót Ryze-nak az Ocean Drake buffjának megvágása, emellett kisebb nerfet kapott az Overload (Q) alapsebzése. Ehhez még hozzáadódik, hogy alapból nem egy túl sikeres Solo Queue hősről van szó és máris összeáll a kép.

2. legnagyobb vesztes - Senna

Mindent megtett a Riot, hogy Senna ADC-ként ne működjön, ami a számok alapján össze is jött nekik. Supportként még mindig használható Lucian felesége, de népszerűségben és win rate-ben is komoly veszteségeket szenvedett az elmúlt hetekben.

1. legnagyobb vesztes - Garen

A Judgment (E) sebzését megnyirbálták, az Ocean Drake erősítése gyengébb lett és már miden sem annyira jó választás Demacia legendás hőse. Valószínű könnyű kitje miatt sosem kerül veszélybe igazán a hős, mivel egy kezdőnek nem nehéz belejönni a manát is hanyagoló Q + E + R spamelésébe,

3. legnagyobb nyertes - Rammus

Tovább tart a taunt hatása, sőt egy kis plusz életerőt is kapott Runeterra legválasztékosabb szókincsével rendelkező tatuja. Győzelmi aránya a legjobbak közé emeli, ezért erős választás a mostani metában.

2. legnagyobb nyertes - Rengar

Direktben semmilyen buffot nem kapott Rengar, mégis megugrott a win rate-je. Köze lehet hozzá, hogy az Ocean Drake-et nerfelték, így könnyebb megtalálni az alacsonyabb életerővel és manával rendelkező célpontokat.

1. legnagyobb nyertes - Yuumi

Egy igazi supportot formáltak a cicából, aki sebezni már alig sebez, ellenben rengeteget gyógyít. Nagyon mélyről próbálja visszakapaszkodni éles karmain és elég jó úton halad. Messze a legnagyobb nyertese az év végi változásoknak Yuumi, de az 50 %-os győzelmi arányért még küzdenie kell.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!