Egyre stabilabb lábakon az új játékok, megalakult a Riot Forge!

Egyre stabilabb lábakon az új játékok, megalakult a Riot Forge!

Új márkát hozott létre a Riot Games, íme a Riot Forge!

A Riot Forge elsődleges célja, hogy más stúdiókkal közösen készítsen a League of Legends univerzumában játszódó, vagy ahhoz kapcsolódó játékokat. Ezek a játékok a partnerstúdiók közreműködésével a Riot Forge által kerülnek majd kiadásra.

A Riot Forge segíteni és támogatni fogja a többi stúdiót a League of Legends világának navigációjában, tehát nem kell félni attól, hogy valami olyan dolog érkezik aminek ehhez az univerzumhoz mondhatni semmi köze nem lenne.
A Riot továbbá elárulta, hogy a legtöbb játékuk elérhető lesz PC-n, mobilokon és konzolokon is, azonban néhány játék bizonyos platformokat biztosan elkerül majd. Arra törekednek, hogy a játékok a nekik legmegfelelőbb helyeken jelenhessenek meg, a felhasználói élmény maximalizálásának érdekében.

A hivatalos debütálásra pedig nem kell sokat várni, ugyanis december 12-én, avagy a jövőheti The Game Awards során tervezik a nagy bummot egy új játék bemutatásával. A műsort élőben követhetjük majd, magyar idő szerint december 13-án hajnali 2:30-tól.

Ti várjátok már, hogy mivel rukkolnak elő?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!