Alexander-Arnold látványosat fejlesztett FUT csapatán!

Alexander-Arnold látványosat fejlesztett FUT csapatán!

Az angol válogatott és a Liverpool játékosa hat helyen változtatott az előző verziójához képest.

Októberben már egyszer lefülelték Trent Alexander-Arnold Ultimate Team kezdőjét, viszont az azóta eltelt bő 2 hónap alatt komoly fejlesztést hajtott végre a Liverpool sztárja

Legutóbb 3 ikonnal felálló csapattal igyekezett győzelmeket aratni, mostanra viszont négy posztot kivéve mindenhol ilyen lap látható nála. Mindössze négy játékost tartott meg, Van Dijk a védelemben, Gullit és Cruyff középpályán, míg Aubameyang elől ugyanúgy megtalálható nála.

A Barcelona hálóőrét Van Der Saarra cserélte, és a hátul az ő Pro Player kártyája, és a Liverpoolos csapattársa mellett Maldini, valamint Roberto Carlos kapott helyet. Középen a Gullit, Vieira páros kihagyhatatlan ugyebár, és ahogy írtam Cruyff, illetve Aubameyangot a gyémánt alakzatban Mbappé Bajnokok Ligája lapja, és a brazil Ronaldo egészíti ki.

Kattints a képre, hogy a régi mellett az új csapatát is megnézd:

A We Dem Boyz néven futó csapat 4-2-3-1-es felállásban fut ki a virtuális gyepre, és Redditen többen is azt írták, hogy nem játszik rosszul a játékos. Persze mindig megkérdőjelezhető, hogy valóban maga a labdarúgó menedzseli-e az ilyen együtteseket vagy szimplán odaadják valamely ismerősüknek. A százas kémia miatt is dicséretet kapott, ugyanis sok esetben az ismertebb futballistáknál ez nem igazán szokott stimmelni, már-már úgy tűnik sok esetben, hogy csak bepakolgatják a jobbnál-jobb játékosokat és nem fordítanak sok időt a megfelelő csapat morál kialakítására.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!