Vizicsacsi vb meccseit elemzik a Honvéd edzői, de további érdekes LoL leckék is várnak!

Vizicsacsi vb meccseit elemzik a Honvéd edzői, de további érdekes LoL leckék is várnak!

2019 legnagyobb e-sport eredménye kétség kívül LoL-ban történt, Vizicsacsi kijutott csapatával a Worlds-re, és most a Honvéd edzői segítségével néhány elemzést is láthatottok a teljesítményéről.

Szenzációs magyar eredményt ért el Vizicsacsi a Splyce együttesével, hiszen beverekedték magukat a 2019-es League of Legends világbajnokságra, ahol az elittel játszhattak nagyszerű mérkőzéseket. Nagy meglepetésre sikerült a csoportból is továbbjutniuk, majd a negyeddöntőben a korábbi háromszoros bajnoktól, az SK Telecom T1-től szenvedtek 3:1-es vereséget.

Rajtuk kívül azonban leikszeltek még a későbbi aranyérmes FunPlus Phoenixel, de játszottak a J Teammel, és a GAM Esportsal is. Jó néhány felejthetetlen élménnyel gazdagították a rajongókat, és most a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzőivel kis betekintést nyerhettek, hogy mitől volt fontos, és pontosan mi is történt egy-egy meghatározó szituációnál.

Legion Lecke #261

Legion Lecke #262

Legion Lecke #263

Legion Lecke #264

Legion Lecke #265

Vizicsacsi mérkőzéseinek elemzésén kívül is rengeteg hasznos videó készült az ő műhelyükben, így kezdőknek és haladóknak egyaránt érdemes lehet végigböngésznie az oktató, és érdekességeket bemutató anyagokat.

Keressétek a Honvéd e-sport Youtube csatornáján a további leckéket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!