100 ezer coin értékben tesztelték a bronze, silver és gold csomagokat üzletileg!

100 ezer coin értékben tesztelték a bronze, silver és gold csomagokat üzletileg!

Ugyanannyiból vett bronze, silver és gold pakkokat, és a piacot használva összehasonlította melyikkel lehet a leginkább profitot termelni.

Egy játékos egy igen érdekes tesztet végzett el, mivel az utóbbi időben azt látta, egyre többen beszélnek a gold és silver csomagok kinyitogatásának módszeréről. Ennek fejében összehasonlította a három "színt", és 100 ezer coin értékben vásárolt a bronz (400 coin), silver (2500 coin) és gold (5000 coin) pakkokat. Ezeknek az eredményeit hasonlította össze bevétel, valamint további mutatók alapján. Eladásoknál mindig egy nagyon picit a piaci ár felett adott meg értéket, és ami nem kelt el, ott a minimumra állította.

Bronz csomag

252 csomagot nyitott (a plusz kettő ingyenesen jött neki össze belőle) ki, majd a következőt tette: minden playert eladott belőle, kivéve azt, amelyiket nem lehetett. Megtartotta az összes fitness itemet, bár a squad fitnesseket eladta. Listázta a duplikált játékosokat 200 coinért minimum, persze amelyiket többért lehetett, azt nagyobb összegen tette ki a piacra. Az összes többi itemet discardolta.

Silver csomag

Minden 500 coin érték feletti játékost eladott, de az ennél kevesebb értékű játékosokat megtartotta, valamint a player fitness kártyákat is. A duplikáltakat ismét listázta, és a fennmaradó lapokat discardolta.

Gold csomag

Ugyanaz minden, mint eddig, kivéve, hogy a 700 coin feletti játékosoktól szabadult meg.

A számok

Magyarázat

  • Send to club: a klubjához küldött játékosok száma, szorozva a minimummal, amennyiért mindet el tudod adni idővel.
  • Sell Profit: coin nyereség az eladásokból 0.95-ös szorzóval az adó miatt
  • Fitness: az ilyen típusú elrakott kártyák száma, szorozva 150-ennel, amennyiért eladható lenne, ha pedig elhasználod őket, akkor ennyit spórolsz.
  • Total Profit: a teljes bevétel
  • Profit on Direct Sales: Az a profit, melyekből levonta az elraktározott itemeket (fitness és megtartott játékosok)

Azonnal coin-t termel. Nem sokat csomagonként, de a profit az profit. Működő taktika az egyszer biztos.

Előny: Nem kell hozzá, hogy eleve sok érménk legyen, igazából bárki neki vághat. Azonnali bevétel, még ha kevés is pakkonként. Nem kell igazából klub menedzsment, hogy profitot érjünk el. Szinte nullából kihozzuk a consumables (felhasználható) kártyákat.

Hátrány: Nincs esély, hogy valami nagyot bontsunk

Elmondása szerint ezzel a módszerrel bukta a legtöbbet - rövid távon. A három közül ezt tartja a legrosszabbnak. Idővel persze működésre lehet bírni, de ehhez kellenek a jó SBC-k is. Ebben az évben viszont nem árasztott el minket vele az EA. Ha sokat menedzseled a klubot, és foglalkozol vele, akkor ez is jól működő verzió lehet.

Előny: Az ezüst itemek a legritkábbak, és így nagy esély lehet rá, hogy az égbe repülhetnek az áraik. A Silver Club Itemeket ritkán raktároznak el, szóval megéri őket eladni.

Hátrány: Elég sok coin egyenleg kell hozzá, és nem kevés idő, hogy profitot termeljen, valamint a kiadónak is hozzáillő tartalmat kell kiadnia.

Gold Pack Method

Vesztett ugyan coint, de ez ne tévesszen meg senkit. Az ő pack luck, vagyis csomag nyitási szerencséje nem volt jó. Nem igazán adott a 20 pakliból tuti lapot, nagyjából átlagosnak ítélte vagy kicsivel rosszabbnak az eredményt. Nem volt board vagy walkout, és mindössze 1 hunter jött. Ennek ellenére megvan a remény, hogy valami királyat nyissunk.

Előny: Ikont, walkoutot és egyéb nyalánkságot szerezhetünk, és rengeteg consumables van benne. Ha jó tartalom érkezik, akkor potenciálisan nagy pénzeket lehet vele keresni, de ehhez azért szerencse sem árt.

Hátrány: Ehhez is sok-sok coin kell a számlánkon, és időt sem árt rááldozni, valamint sokat kell foglalkoni a klubunkkal. Jobban működik, ha nincs sok duplikált lap, de ahogyan a FIFA működik ugyebár, nem könnyű ezt elkerülni.

Összességében a legjobb számára a bronz pakli módszer, de az aranyban is meg lehet találni a szerencsénket, milyen érdekes, hogy egy kis szerencse azért nem árt hozzá.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!