Idő előtt került ki Iniesta új Flashback lapja?

Idő előtt került ki Iniesta új Flashback lapja?

Egy megbízható szivárogtató tette közzé, melyet egyre többen osztanak meg, Iniesta a FIFA20-ban is saját Flashback lapot kap a spanyol legenda.

Egy legenda, talán megengeditek, hogy így nevezzem a spanyol világ- és Európa-bajnok futballistát, aki 16 évig volt a Barcelona meghatározó alakja. Jelenleg Japánban rúgja a bőrt a Vissel Kobe labdarúgójaként, viszont nem csak a rajongók, de az EA Sports sem feledkezett meg róla.

A FIFA19-ben már kapott egy Flashback speciális verziót, akkor egész jó áron lehetett hozzájutni a 94-es értékű lapjához, és úgy tűnik idén is be lehet majd szerezni egy új Iniestát. A leaket nem árt jobban megnézni, mert egyelőre nem lehet tudni, hogy valóban valós adatokat közöltek-e a képen. A szivárogtató egyébként megbízhatónak minősül, de sosem lehet tudni.

Mindenesetre, ha összehasonlítjuk a tavalyi kártyával, akkor rögtön megállapítható, nem kapunk olyan erős ratinget. A főbb statokat nézve vagy maradtak a régi számok vagy rosszabbakat adtak neki. Ha viszont egy bővebb összahasonlítást szeretnétek kapni, akkor látogassátok meg a futhead oldalát, és kattintsatok bal felül az in-game stas fülre. Ott már azért fellélegezhetünk, hiszen több mutatóban is egál vagy jobb a FIFA19-es verziójától. A stamina azonban még mindig kevésnek mondható, a kép láttán leginkább ezt nehezményezték a játékosok, hiszen csak 74-et állítottak be neki.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet pontosan ez a lap és miként lehet megszerezni, de azt is pletykálják, hogy objectiveként szerepelhet majd. Nektek bejön ez a lap?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!