Tartsd kezedben a jövő gaming PC-jét: itt az UFO

Tartsd kezedben a jövő gaming PC-jét: itt az UFO

A gaming világ legújabb innovációja annyira idegen az eddig megszokottaktól, hogy az UFO név tökéletesen illik rá.

A 2020-as CES-ről nem hiányozhatnak azok az újdonságok, amelyek feszegetik a jelenleg ismert technológiai lehetőségek határait. A Dell-Alienware ihletett merített a Nintendo Switchből és összedobta az UFO-t, a világ első, teljes értékű gaming PC-jét, ami akkora, hogy elfér a kézben. Elöljáróban szeretnénk leszögezni, hogy a kütyü még nagyon messze van a megjelenéstől, ha egyáltalán piacra dobják valaha, ezért nem érdemes dátumokat és árakat keresni.

Az aprócska készülék nagyjából ugyanazt tudja, mint japán inspirálója, vagyis kézben és dokkolt állapotában is kiszolgálja a felhasználót. A 8 hüvelykes képernyő már-már tabletekhez hasonló méreteket jelent, könnyebben olvasható és használható, mint a 6,2 hüvelykes Switch, azonban kompromisszumokat kell kötni. Ha a kijelző mellé odatesszük a kétoldali kontrollert, azonnal feltűnhet, hogy nem túl kényelmes folyamatosan mozgatni egy ekkora eszközt. Hogy meddig bírja akkumulátorról, mekkora a tömege és pontosan kinek is készítették? Ezek azok a kérdések, amiket egyelőre nem kell feszegetni, de a hivatalos bemutatón valószínűleg sokkal többet megtudhatunk az UFO-ról. Az biztos, hogy ha valaki a jövőben kézi konzolt szeretne, akkor komolyan el kell gondolkoznia azon, hogy a Switch vagy az UFO a jobb választás számára. 

A kibővített PC-s univerzum egy teljesen új formáját mutatja az UFO, ami lehet, hogy most még idegennek tűnik, de ha beválik az ötlet, akkor olyan kapuk nyílnak ki, aminek létezéséről eddig nem is tudtunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!