PC Master Race : Másolják a Mac Pro

PC Master Race : Másolják a Mac Pro "sajtreszelő" dizájnját

Ihletett merített egy gépházgyártó a Mac Pro "sajtreszelőjéből".

Úgy tűnik, hogy a mémgyárosokon kívül mások is profitálhatnak a Mac Pro különleges, sajtreszelőre emlékeztető házából. A MetallicGear nem titkoltan fogta az Apple termékét és egy az egyben lemásolta, amikor elkészítette a Neo Pro Mid-towert.

Az asztali számítógépekhez készített gépház ezüst és "space grey" színekben kerül majd piacra. Gyárilag nem jár hozzá semmilyen kiegészítő, ami segíti a levegő áramlását, de a lyukacsos előlap mögött két 140 mm-es ventilátornak elegendő helyet alakítottak ki. A gépház méreteiből adódóan ATX és ennél szélesebb, E-ATX alaplapokat is képes befogadni. A csatlakozóbemenetek a Mac Protól eltérően a ház tetején találhatóak, oldalt edzett üveglap választja el a külvilágtól az alkatrészeket. 

Az RGB rajongókra is gondolt a gyártó, a Neo Matrix szinte mindenben megegyezik a Neo Proval, azonban az előlapi panel mögött 7 X 17 darab, programozható ARGB LED mátrix bújik meg, továbbá a felső panelre egy plusz szellőzőnyílást helyeztek, ahova két darab 120 mm-es ventilátort építhetünk be. Mindkét ház 2020 márciusában kerül a boltokba, a Neo Pro 60 dolláros, azaz nagyjából 18 000 forintos, a Neo Matrix 100 dolláros, azaz 30 000 forintos kiskereskedelmi áron.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!