Először kapott egy Team of the Year védő 99-es ratinget!

Először kapott egy Team of the Year védő 99-es ratinget!

A Team of the Year kezdőjét már közzétette az EA Sports, de csak tegnap este derült ki, hogy a védősor és a kapus milyen értéket és mutatókat kapott.

Az év legjobbjainak csapatába bekerülő játékosok nagyon jó lapokat szoktak kapni, és bár a kapus, valamint a hátvédek is megérnek egy misét, a prímet mindig a középpálya és a támadósor viszi.

Idén viszont mindenképp érdemes odafigyelni az egyik védőre, Van Dijk ugyanis először kapott 99-es értékelést a Team of the Year történetében. Legközelebb ehhez a számhoz Sergio Ramos állt az elmúlt években, 18 és 19-ben is 97-es kártyát kapott. A Liverpool holland védője most szerepel zsinórban másodszor a legerősebb együttesben, de az egy évvel ezelőtti 95-ös lap után most 99-essel ajándékozták meg. Nem csak ez a mutatója a félelmetes, hiszen ha megnézzük jobban a lapját mindenben fejlődött az egy évvel ezelőtti saját magához képest, nem is akármilyen módon.

Rajta kívül Robertson, De Ligt, és Alexander-Arnold kapott helyett a védelemben. A Bajnokok Ligája győztes Liverpool védelméből tehát 3 játékost is beraktak a TOTY kezdőjébe, a kaput pedig szintén a vörösök hálóőre, Alisson védi. Kapusból eddig egyébként csak egy alkalommal született nagyobb rating, Neuer örülhetett a 98-nak a FIFA17-ben. Érdekes, Van Dijkon kívül mindenkit leváltottak a hátsó alakzatban, akkor 3 Real Madrid (Varane, Ramos, Marcelo) és egy Manchester United futballista ünnepelhetett kék lapot, de ezt idén alaposan megbontották.

Íme a felhozatal, akiket mostantól - ha nagy szerencsénk van - kibonthatunk a csomagokból:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!