Hirdetés

Vizicsacsi története II. rész - Az utolsó dobás

Visszavonulása előtt Csacsi pályafutása legjobb eredményét érte el, amikor a 2019-es Worldsön negyeddöntőig menetelt a Splyce csapatával. Erről az eseményről is kérdeztük a LoL magyar legendáját.

Hirdetés

Folytatódik Kiss "Vizicsacsi" Tamással készített exkluzív interjúsorozatunk. Az első részben nemzetközi karrierjének indulásáról kérdeztük a pécsi League of Legends játékost és visszaemlékeztünk az IEM Oakland diadalmenetére is az UoL színeiben.

A második részben Csacsi elmeséli, hogy milyen okok miatt döntött a Schalke 04 mellett, akikkel kicsit döcögősen indult a 2018-as tavaszi szezon, de a nyárra óriási formába lendültek. Amazing érkezésével megváltozott az összhang, jöttek az eredmények, de a G2 ellen valami hiányzott. 2019-ben ismét más mezben láthattuk Vizicsacsit, ugyanis a Splyce kezdőötösében találkoztunk vele újra. A Rogue elleni 0-3-as pofon után sikerült felállni és záporoztak a győzelmek. Az SKT elleni VB negyeddöntőig hosszú út vezetett, de ezt a fantasztikus eredményt már soha senki nem veheti el hazánk legsikeresebb LoL-osától. 

Az alábbi videóban Csacsi bővebben kitér a VB-s szereplésére, hogy milyen párhuzamot lehet vonni a Schalke 04 és a Splyce között és arra is választ kapunk, hogy melyik az az emlék a 2019-es Worldsről, amire mindig boldogan emlékszik majd vissza.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?