TOTY után Alexander-Arnold behúzott egy POTM kártyát is!

TOTY után Alexander-Arnold behúzott egy POTM kártyát is!

Alexander-Arnold lett 2019 decemberének legjobb játékosa, és ehhez mérten egy 88-as lapot kapott a Liverpool jobb hátvédje.

A jobb szélső futballista a mostani bombaerős Liverpoolból is képes volt kiemelkedni, nagy erőssége volt a listavezető vörösöknek a Premier Leagueben. Arról nem is beszélve, hogy hozzásegítette őket a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéhez, ráadásként pedig megnyerte a FIFA Klub világbajnokságot is. Mindegyik sorozatot figyelembe véve az év utolsó hónapjában 8 mérkőzésen lépett pályára, melyeken négy gólpasszt és egy gólt hozott össze. A legemlékezetesebb megmozdulása a 4:0-ás Leicester City elleni találata volt, ami után a meccs legjobbja címet is ő kapta meg.

A 21 éves játékos komoly mezőny élére állt fel elsőként, mivel mögötte a rajongói szavazáson Firmino és Salah végzett. Az EA Sports a Team of the Year lapja után egy újabbal volt kénytelen megajándékozni a fiatalembert, ez az érték azonban jócskán elmaradt a sötét kék verziójától, de azért vethetünk rá egy pillantást:

Nektek bejön, megszereznétek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!