Game breaking szinergiája  van Yuuminak Wukonggal az új W-je miatt

Game breaking szinergiája van Yuuminak Wukonggal az új W-je miatt

Az adc-nek épített Yuumi sosem volt még ennyire hasznos.

A League of Legends teszt szerverén, a PBE környezetben nemrég újabb tesztelési ciklus kezdődött el, amelyben végre helyet kapott Wukong is rengeteg próbálkozás után. A majomkirály egy mini reworkben részesül, mindegyik képességéhez hozzányúlnak legalább értékek tekintetében, a W-je azonban működését tekintve is átalakul.

A karakter mostantól nemcsak láthatatlanná válik egy rövid időre, hanem még csúszik is egyet. Az új Wukong többi képességéről részletesen olvashattok az alábbi cikkünkben.

Mivel a League of Legends egy meglehetősen összetett játék, ezért a mögötte húzódó kódrendszer is az, mely néha okozhat fennakadást. Egy-egy új hős, vagy rework során mindig jönnek elő olyan problémák, amelyek megsemmisítik a játék logikai működését, bár a játékosok ebből ritkán látnak egy-egy példát, hiszen a legtöbb ilyet még a PBE-re kerülés előtt javítja a Riot Games. Most akadt egy kivétel, ugyanis Wukong és Yuumi hihetetlenül erős párost alkotnak együtt, pontosabban Yuumi egyedül, ám a permanens sebezhetetlenséghez szüksége van Wukongra.

A bug a hírhedt bugvadász, Vandiril YouTube-ján jelent meg, a lényege pedig összefoglalható 5 egyszerű lépésben:

  1. Wukong elnyomja a W-jét
  2. Kapaszkodj rá Yuumival az ottmaradt klónra
  3. Miután a klón eltűnt, lépj ki a meccsből, hogy reconnect után mozogni tudj
  4. Lépj vissza
  5. Ölj

A sebezhetetlen Yuumi critre építve folyamatos sebzést tud kiosztani az ellenfeleknek, akik konkrétan semmit sem tehetnek ez ellen.

Te kipróbáltad már az új Wukongot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!