Csupa kétesélyes mérkőzés a hétvégi K&H MNEB HPCL legújabb fordulójában!

Csupa kétesélyes mérkőzés a hétvégi K&H MNEB HPCL legújabb fordulójában!

A hétvége után akár két csapatosra szűkülhet a bajnoki hajrá, de ehhez különös eredményeknek kell születnie.

A Nice Gaming, mint listavezető és címvédő, komoly megpróbáltatással néz szembe, hiszen a képzeletbeli dobogó harmadik helyén tanyázó DIGI Sport Honvéd ellen küzdenek meg. A felzárkózás számukra nem lesz könnyű, miután hatodik mérkőzés óta hibátlan az N6, és a gólkirály, valamint a K&H MNEB HPCL legjobb hálóőre is náluk játszik, ráadásul többek között neki is köszönhetően mindössze 4 gólt kaptak ebben a szezonban.

Mögöttük a Veszprém már nincs csak 4 pontra lemaradva, és bár papíron a 10. helyen álló Puskással találkoznak, mégis masszív küzdelemre lehet számítani. A Veszprém is remek szériában van egyébként, egy dologra nem árt azonban odafigyelniük. A Leikauf testvére irányításával a Puskás egészen biztosan egyszer a végére ér a rossz szériának, és bár egy jó ideje nem nyertek már, mégis könnyen pontokat lophatnak a bajnoki címre hajtó alakulattól.

A Traubi az előző héten még a dobogón foglalt helyet, most viszont az 5. helyre csúszva kellene újra visszaverekedniük magukat. A DVSC állhatja útjukat, és nagy esély lehet rá, hogy ezt meg is teszik, mert bár az N6-tól kikaptak, de ezen kívül rengeteg pontot szereztek az utóbbi fordulókban, és egészen a negyedik helyig jutottak a gyengébb szezon start után.

A felemás teljesítményt mutató MTK-nak most a legjobb formáját kellene elővenniük, ha szeretnének valahogy érem közelébe kerülni. Képesek a legjobbak ellen is győzelmet aratani, aztán pedig mindkét mérkőzésen kikapni vagy ikszelni. A HUN Ultras szintén ingadozó formát mutat, mert az utóbbi időben például a TrollFocit is le tudták győzni, aztán pedig Team Dash Gamingtől szenvedtek oda-vissza vereséget. Ennek ellenére ha jobb napot fognak ki, elképesztően értékes pontokat szerezhetnek.

A TrollFoci-Hálószaggató is képes szenzációsan játszani, majd ugyanazon az estén visszafogott tempóban kevés kreativitással játszani. A Nutri8 ellen kötelező lenne a 6 pont számukra, és bár a tabella utolsó helyezettje a kiesési rangadóját elbukta, még mindig veszélyes ellenfél lehet, hiszen nekik már nincs veszíteni valójuk, így ha felszabadultan képesek játszani nagy sikert arathatnak.

A Team Dash Gaming és a New Wave a lehető legjobb hétvégét zárta legutóbb, emiatt egy nagyon kiélezett harc vár rájuk most is. Igazi 6 pontos összecsapás az övéké, mivel közel kerülhetnek a dupla győzelemmel a középmezőnyhöz, ezért mindent megtesznek majd a virtuális pályán, amivel bármelyikük megalapozhatná magának a szuper hajrát a szezon végére.

Tabella:

Nyolcadik játéknap - a feketével írt párosítások élőben láthatóak az esporthutv-n:

  • Team Dash Gaming vs New Wave eSports
  • Nutri8 vs TrollFoci-Hálószaggató eSport
  • Traubi vs DVSC Esport - grandcasino.hu
  • Veszprém Futsal eSport vs Puskás eSport
  • MTK Budapest eSport vs HUN Ultras
  • Nice Gaming vs DIGI Sport Honvéd

A sötéttel írt párosításokat vasárnap este (20 vagy 21 órától) az alábbi csatornán követhetitek élőben:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!