A Riot idén felrázza a Rangsorolt rendszert és visszatér a One For All játékmód is

A cég egy fejlesztői videóban fedte fel a közeljövő projektjeit, de a 11. szezon egyik nagyobb változására is utaltak már.

Tegnap elindult a 2020-as Ranked szezon, mindenkinek a rangja alaphelyzetbe állt, így egy újabb küzdelem veheti kezdetét a ranglétra ominózus fokaiért. Közben a Riot Games a háttérben folyamatosan dolgozik a további újdonságokon, a közeljövő (és a közelmúlt) legfontosabb eseményeit egy videóban foglalták össze.

Sárkánylelkek

Ezúttal Riot Brightmoon, játékmenetért felelős vezető producer a videónk főszereplője, és először egy rövid visszajelzést adott a szezon nagy újdonságának számító sárkánylelkekről. A Riot szerint ez a frissítés nagyon jó hatással volt a játékra, sikerült megfelelően finomhangolni a sárkányokat, és most már több stratégiával is lehet nyerni. Ezzel azt akarták elérni, hogy a Szurdok élettel telibb, egyedibb legyen, és hogy minden meccsen történjen valami olyan pillanat, amelyre emlékezhetünk.

Rangsorolt játék

Innen kezdődnek az izgalmas részletek: a szezon elején még nincs változás a ranked rendszerben, ugyanúgy 3 szakasz lesz, de később ezt-azt módosítanak rajta. A Riot elsődleges célja itt az lesz, hogy növeljék a versengés, az átláthatóság és a jutalomszerzés fontosságát. A legnagyobb változások a következő szezonra maradnak, év közben viszont finomhangolják az automatikus csapatfeltöltést, csökkenteni szeretnék az olyan játékok számát, ahol eltérő számú autofill játékos van a csapatokban. További információt a hónap végére ígérnek.

A kliens

A Riot csapata sokáig vizsgálta a klienssel kapcsolatos problémákat, a szezon során pedig fejlesztenek majd ezeken is, először a hősválasztáson és a betöltési időn javítanak.

Több játékmód

El is érkeztünk az egyik legfontosabb részhez tartalombővítés tekintetében, a LoL eseményei ugyanis átalakulnak kicsit. Mostantól minden eventhez fogunk kapni egy különleges játékmódot, például a Mecha Kingdom esemény során visszatér az ARURF az új Sárkánylelkekkel. Egyéb kedvencekre is számíthatunk, az év első felében visszatér a One-For-All is.

Clash

Végül pedig a jó öreg Clash. A globális béta után a Riot úgy véli, hogy a játékmód készen áll, így hamarosan elindul a Clash első versenyszezonja, ez még a 2020-as év elején várható.

Sok érdekességet árultak el a fejlesztők, a napokban pedig folytatják ezt a jó szokásukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.